Yenilikçi Şef Tevfik Alpaslan’ın sonbahar için hazırladığı tadım menüsü tam bu doğrultudaydı. Hoş tadımlık közlenmiş soğan çorbası, Tellice mantarı ile tadı ve görseli ile çok keyifliydi. Bulabildikleri en büyük doğal soğanları kullanarak hazırlamışlar. fe076b17-5294-4b29-9c0d-f97d5d9b5772 Domates ve kök sebzelerle hazırladığı Manda sütünden yapılan Burrata peyniri ile çok keyifli bir başlangıçtı.  Otlu baron börek adeta balon kadar ince ve içi son derece lezzetliydi. 0042daa6-acca-402c-b76d-40cb2b51dd2d Arada taze ceviz ve incirle yapılan sorbe, sürpriz bir lezzetti. Sunumu da çok hoştu. 3e0151ce-f8bb-47b8-9710-1522f138d4ad Şile Palamutu yağlanmış zamanında da yapılınca tam mevsimin gözbebeği… 2c3b7090-e062-4703-94eb-9e309ee4b7c1 Mevsim meyveleri tabağı da sizi İstanbul’un dışına götürüyor. Kızılcık, hünnap, mandalina ve incirler müthiş bir sondu diye düşünürken, yaban erikli ve meyveli pavlova Datça bademi ile harika bir final oldu . e6a10244-6d72-4cd9-86e1-83aa431d02d9 Özellikle öğlen yemeklerinin ve iş çıkışı buluşmaların vazgeçilmez adresi olmuş Escale… aaecd8f1-3416-4b6a-8c11-a948a670acb8 Boş masa yoktu diyebilirim. Restoranların dekorasyonları çok önemlidir. İstanbul’daki nadir zamansız dekorasyonlu ferah mekanlarından biri…Benim de en favorilerim arasında… Güz menüsünü tatmanızı tavsiye ederim. 654af695-e86e-43d5-badc-5e00a5c09d9e 8cc8061f-4f65-4918-af98-34be9f0c872f