Fırında balık, kokusunun az olması ve lezzetinin de üst seviyelerde olması sebebiyle tercih edilen bir tarif. Fırında balık yapmak isteyen birçok kişi bu konunun püf noktalarını araştırıyor. İşte "Fırında balık nasıl yapılır?" sorusunun cevabı ve fırında balık tarifi... FIRINDA BALIK TARİFİ VE MALZEMELER 10 adet istediğiniz bir balık çeşidi. Sosu İçin: 1 su bardağı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı karabiber, 1 tatlı kaşığı pul biber, 2 tatlı kaşığı tuz, 1 çay kaşığı nane, 1 çay kaşığı kekik, Balıkların içine koymaya yetecek kadar defne yaprağı (1 er adet), 2 adet limonun suyu, 1 tatlı kaşığı sarımsak çeşni ya da 3 diş sarımsak rendesi. Garnitürü İçin: 3 adet büyük boy domates veya 8-10 adet chery domates, 5-6 adet yeşil biber, 2 adet orta boy soğan. [old_news_related_template title="Fırında lokanta usulü orman kebabı tarifi ve kalorisi" desc="Her gün tüketsekte bıkmayacağımız lezzet orman kebabı Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden biri... Yaz mevsiminde et tüketmeyi sevmeyenler orman kebabı tarifi ile sebze ile harmanlanmış muhteşem bir yemeği kolayca evde yapabilirler. İşte fırında lokanta usulü orman kebabı tarifi ve kalorisi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/05/iecrop/orman-kebabi-tarifi_16_9_1527767382.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/gurme/firinda-lokanta-usulu-orman-kebabi-tarifi-ve-kalorisi/"]