Bu web sitesi ne yazık ki Internet Explorer 9 ve altını desteklememektedir. Lütfen web tarayıcınızı Internet Explorer 10 ve üstü bir sürüme yükseltiniz.
Fırında balık tarifi: Lezzet dolu fırında balık tarifi ve malzemeleri…
Fırında balık tarifi: Lezzet dolu fırında balık tarifi ve malzemeleri…
Balık sağlığa katkısıyla dikkat çeken yiyeceklerden. Fırında yapıldığı takdirde lezzetini çok daha muhafaza eden balık nasıl yapılır? İşte fırında balık tarifi ve gerekli malzemeler...
Gurme 7 Haziran 2018 - 10:40

Fırında balık, kokusunun az olması ve lezzetinin de üst seviyelerde olması sebebiyle tercih edilen bir tarif. Fırında balık yapmak isteyen birçok kişi bu konunun püf noktalarını araştırıyor. İşte “Fırında balık nasıl yapılır?” sorusunun cevabı ve fırında balık tarifi…

FIRINDA BALIK TARİFİ VE MALZEMELER

10 adet istediğiniz bir balık çeşidi.

Sosu İçin:

1 su bardağı zeytinyağı,
1 tatlı kaşığı karabiber,
1 tatlı kaşığı pul biber,
2 tatlı kaşığı tuz,
1 çay kaşığı nane,
1 çay kaşığı kekik,
Balıkların içine koymaya yetecek kadar defne yaprağı (1 er adet),
2 adet limonun suyu,
1 tatlı kaşığı sarımsak çeşni ya da 3 diş sarımsak rendesi.

Garnitürü İçin:

3 adet büyük boy domates veya 8-10 adet chery domates,
5-6 adet yeşil biber,
2 adet orta boy soğan.

Son güncelleme: 11:30 - 07.06.2018

Merakla beklenen Yılmaz Özdil'in son kitabı "Mustafa Kemal" Plus abonelerine hediye.