Son derece güleryüzlü ve misafirperver iki ortak sizi adeta evinizde hissettiriyor. Doğal malzemelerle oluşturdukları menülerin tedariklerini Bozcaada,Kazdağları ve Bayramiç’ten yapıyorlar. Menüleri geleneksel Türk mutfağı, Ege, Girit, Rum ve Ermeni mutfaklarının harmanıyla lezzetli seçkiler sunuyor. Et tartar yapımına yakın bir metodla yapılan et turşusu, yoğurtlu sarımsaklı ılık balkabağı, haşlama ayva, patlıcanlı atom akılda kalan başlangıçlardı. img_4042 Ana yemek son dönemlerin trend eti dana yanak da bir hayli başarılı…Kendilerine has reçete ile yaptıkları baklavayı da denemenizi tavsiye ederim. Kahvaltıda da bile yenilebilecek leziz ve hafif bir baklava.. img_4043 Kadın eli değdiği her halinden belli olan bu restoranda Tarihi yarımadaya bakan manzara da çok keyifli…Yurt dışından gelen misafirleriniz için de iyi bir adres diyebiliriz. Hem Türk lezzetleri hem de manzaraya hayran kalabilirler…Kahvaltıları çok meşhur…Kuzey Egeden gelen taze ve yöresel ürünlerle hazırlanıyor. img_4031 Farklı bir yer alternatifi olarak değerlendirilebilecek keyifli bir restoran..Haftada bir defa canlı caz performansı da var…Rezervasyon yaptırarak gitmenizi tavsiye ederim. img_4030