Mantar sote, fırında mantar, mantar çorbası… Tüm bu mantar yemeklerini daha önce defalarca yemiş ve bayılmışsanız sizin için harika bir alternatif daha sunuyoruz. Kızarmış mantar tarifi pratik, lezzetli ve gerçekten doyurucu bir lezzet. Yemek öncesi aperatifi ya da kokteyl menüsünün yıldızı… Günün hangi zamanında yerseniz yiyin iyi bir lezzet tatmak istiyorsanız kızarmış mantar tam size göre. İşte kızarmış mantar malzemeleri ve tarifi… KIZARMIŞ MANTAR MALZEMELERİ  ½ kg mantar 2 yumurta 2 bardak galeta unu Tuz Karabiber Sıvı yağ KIZARMIŞ MANTAR NASIL YAPILIR? Bir kabın içinde yumurtaları, tuzu ve karabiberi iyice karıştırın. Başka bir kabın içine de galeta ununu koyun. Mantarları bol su ile yıkadıktan sonra 15 dakika sirkeli suyun içinde bekletin. Daha sonra mantarları tek tek önce yumurtaya daha sonra galeta ununa bulayarak bir tabağa dizin. 10 dakika kadar buzdolabında dinlendirin. Daha sonra kızgın yağda kızartın. Acı sos ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. [old_news_related_template title="Fırında tavuk köftesi tarifi: Tavuk köftesi nasıl yapılır?" desc="Günün her saatinde yiyebileceğiniz harika fırında tavuk köftesi tarifi ister misiniz? Bir değişiklik yaparak tavuk köftesi yapmak isteyenler için fırın oldukça güzel bir alternatif olacak. İşte fırında tavuk köftesi malzemeleri ve tarifi…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/15/iecrop/tavukkoftesi2shutterstock_16_9_1555340414.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/gurme/firinda-tavuk-koftesi-tarifi-tavuk-koftesi-nasil-yapilir-szcu9/"]