Geçen hafta keşfettiğim keyifli şarküteri ve restoranı sizlerle paylaşmak istiyorum. 2013 yılında açıldığını duyunca açıkçası şaşırdım çünkü uzun zamandır böyle keyifli bir yeri kaçırmışım. İki ortak Mutlu Ayata ve Ali Doğaner adeta evleri gibi gördükleri restoranda tüm ürünleri şefle birlikte titizlikle seçiyorlar. Şarküteri tarafı da gerçekten çok başarılı… İtalyan lezzetlerini sevenler için burası çok ideal bir mekan…. img_3004Yeniledikleri menülerinde öne çıkan tatlar arasında Ilık Kaya Levreği carpaccio gerçekten çok başarılı… Ama benim favorim avuç içinde dövülerek hazırlanan dana bonfileyi tatmanızı tavsiye ederim. Süt danasının sırt kısmında bulunun, özel masaj yapılan et, şefler tarafından avuç içiyle dövülüp doğal halde inceltiliyor. Baharatla panelenerek ızgarada pişiriliyor. Gerçek bir trimasu yemek isterseniz tavsiye ederim.