Dekorasyonu ve özellikle tablolar alıştığımız balıkçıların aksine daha özenle dekore edilmiş bir yer havasında. Girişteki deniz mahsülleri görüntüsü de bir hayli etkileyici… Kabuklu sevenler için gidilebilecek en iyi yerlerden biri olmuş diyebiliriz… Menüsü oldukça zengin ve menü tasarımı da çok keyifli… Bayan menülerinde fiyat yazmaması da ince ve güzel bir detay… karides-2-azur Deneyimlediğim tatlardan, hepimizin bildiği atom mezesini elma katarak hazırlamaları, pancarlı keçi peynirini antep fıstığı ile servis etmeleri bilindik tatları iyi yorumladıkları ve farklılık yaratmak istemelerinin göstergesi… azur-3 Karides ve kalamarı da farklı şekillerde yorumlamışlar sevdiğiniz tarzda herhangi birini deneyebilirsiniz oldukça başarılı, özellikle kalamarın yumuşaklığı çok keyifli… Tereyağını bir hayli bonkörce kullanan bir şef Kahraman Altınkaya…İste pişirdikleri midye de gerçekten farklı bir tat, denemenizi tavsiye ederim. Finalde bizim tercihimiz Paella oldu… Ama menüde çok farklı alternatifler mevcut… midye-ic Deniz mahsüllerinin ardından tatlı sevenlere çok fazla alternatif sunmuşlar. Tatlılarda da farklı dokunuşlar görmek mümkün… Şarap kavları da bir hayli zengin her bütçeye göre keyifle sipariş verebilirsiniz… Algıda pahalı bir restoran ama bütçenize göre de sipariş vermeniz mümkün… azur-1