Ankara’nın yeni markası…Gençlerin tercihi Müdür Dürüm… Ankara’da restoran işletmelerinde iddialı isim Savaş Tütel ortağı Dr. Koray Tuna ile yeni bir işletmeyle tekrar Ankaralılara hizmet vermeye başladı. Sokak lezzetlerini konsept lokantalara uyarlamak son dönem bir hayli moda oldu… photo-2018-10-31-14-28-05_2 Fazla ürün yapmadan imza ürünlerle faaliyete geçen Ankara’daki  Müdür Dürüm’de Adana kebaplı dürüm tatma fırsatım oldu. Yüzde yüz kuzu etinden, zırhta, tam özlediğimiz dürüm tadını alabiliyoruz.  Aynı zamanda barbekü soslu tavuk butları da lavaşlarda servis ediyorlar. Klasik menüleri haricinde her ay ayın ürünü olarak yeni bir ürün çıkarıyorlar. Benim şansıma çöp şiş vardı. photo-2018-10-31-14-28-05 Soğuklarda Hatay bölgesinin mezelerini tercih etmişler. Humus, babagannuş, mütebbel ezme dürümle çok iyi uyum sağlıyor. photo-2018-10-31-14-28-05_1 Son olarak Peynir Tatlısı gerçekten çok başarılı… Ankara’nın yeni dürümcüsü bağımlılık yapabilir. İkinci şubelerini de en yakın zamanda İstanbul’a açmayı düşünüyorlar. Bir İstanbul Klasiği Adana Ocakbaşı Kurtuluş İstanbul’da sayısız kebapçı var diyebiliriz. Ama iyi ocak başı dersen bir elin beş parmağını geçmez. Adana Ocakbaşı Kurtuluş benim için bunlardan biri… Kısıtlı sandalye sayısı olduğu için yer bulmak bir hayli zor… Rezervasyon yaptırmanız şart… img_2684 Gavurdağ salatası, soğan sarımsak ızgara, yoğurtlu patlıcan benim en favori başlangıçlarım… Size tavsiyem sıcaklara ciğerle başlayın, şiş muhakkak deneyin. Sonrasında adana, sebzeli kebap ve kaburga ortaya karışık şekilde alabilirsiniz… Kebaplar kurutulmadan sulu sulu servis ediliyor ve adeta ağızda eriyor. Günün yorgunluğunu atabileceğiniz küçük ve sevimli bir adres….