Yemek kalitesi ve eğlenceyi aynı kalitede burada oturtmuşlar diyebiliriz. Özellikle shut kadehlerinde hazırladıkları deniz kestanesi, meşhur çıtır simi karidesi, Tirokaftari yani acılı peynir ezmesi, Morina balığı yumurtası ile yapılmış Taramosalata, ballı ve susamlı Feta Saganaki, meşhur symi salatası, sevenlere deniz salyangozu çeşitleri ve günün balıklarıyla menüsü hem gözünüzü hem de midenizi dolduruyor. 2018-07-24-photo-00000068 Burada eğlence ritüeli tabak kırma…Bu tabaklar alçıdan yapılıyor ve kolay kolay hiç biryerinizi kesmiyor. Tabakların tanesi 6 lira ve istediğiniz kadar müziğin ritmi le kırabiliyorsunuz. Tabaklar geri dönüşümlü, kırıldıktan sonra parçalarıyla tekrar tabak yapılıyor. 2018-07-24-photo-00000056 Restoranın konseptinde müzik çok önemli... İnsanları bir anda yerlerinden kaldırıp dans edecekleri kıvama getiriyorlar. Yunan ve Türk müzikleri çalıyorlar. Manos’un oğlu Yiannis’i eskiden tanıyorum ve enerjisi ile adeta babasını da geçecek gibi… 2018-07-24-photo-00000060 Böyle güzel konseptlerin Türkiye’ye gelmesi hem istihdam açısından önemli hem de kültür alışverişinde şeflerin birbirinden feyz alması açısından çok önemli… 2018-07-24-photo-00000063