Bugün Tavuk Göğsü nasıl yapılır? Leziz tavuk göğsü tarifi nasıl olur? sorularını bu haberde yanıtıyoruz. İşte hem kendiniz hem de konuklarınızı mest etmeye yetecek tavuk göğsü yapımı ile ilgili ayrıntılar... TAVUK GÖĞSÜ MALZEMELERİ Yarım paket margarin 1 litre günlük doğal süt 3 kahve fincanı un 3 kahve fincanı şeker 1 paket vanilya 1 adet damla sakızı veya falım sade sakız TAVUK GÖĞSÜ TARİFİ Margarini tencereye alarak yavaşça eritmeye başlayın. Margarin tencerede eridikten sonra un ekleyin ve bir müddet karıştırarak kavurun. Şekeri de ekledikten sonra karıştırmaya devam ederek ocağın altını kapatmadan orta ateşte devam edin. Karışıma sütü yavaş yavaş ekledikten sonra sakızı da içine atın ve karıştırmaya devam edin. Tavuk göğsü için püf noktalarından birisi hiç boş bırakmaya gelmemesi, devamlı karıştırmanız lazım. Tavuk göğsü karışımınız kaynamaya ve koyulaşmaya başlayınca vanilyayı da ekleyin ve bir müddet sonra tencereyi ocaktan alın. Yarım saat kadar tavuk göğsümüzün soğuması için bir kenarda bekletin ve sonra görünümü güzelleşene kadar mikserle çırpın. Daha sonra tepsi şeklinde bir kaba boşaltın. Tepsiyi dolaba alın ve dolapta yeteri kadar soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın. [old_news_related_template title="Krep Nasıl Yapılır? İşte her öğünde tüketilebilen leziz krep tarifi..." desc="Krep genellikle kahvaltı sofralarında tercih edilse de diğer öğünlerde de tercih edilebilen hamur işi bir besindir. Yapıldığı yöreye göre akıtma, cızlama ya da cızlak olarak da adlandırılan Krep Nasıl Yapılır? İşte sofraların sevilen yiyeceği kolay ve pratik leziz krep tarifi..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/iecrop/krepkapak_16_9_1522410989.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/gurme/krep-nasil-yapilir-iste-her-ogunde-tuketilebilen-leziz-krep-tarifi/"]