Canınız tatlı bir şeyler çekiyorsa ve fazla zamanınız yoksa yalancı tavukgöğsü ile efsane bir lezzete imza atabilirsiniz. İşte tadı damaklarda kalacak gerçeğinden hiçbir farkı olmayan yalancı tavukgöğsü tarifi… YALANCI TAVUK GÖĞSÜNÜN YAPILIŞI Öncelikle geniş bir tencereye tereyağını koyup eritin. Daha sonra eriyen tereyağının üzerine unu ekleyip yaklaşık 5 dakika kavurun. Kavrulan unun üzerine sütü ve şekeri ilave edin. Kaynayana kadar çırpma teli ile seri şekilde karıştırmaya devam edin. Kaynayınca altını kapatın ve vanilyayı döküp biraz daha karıştırın. Ardından borcama koyun önce oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Ardından buzdolabında birkaç saat dinlendirin. Tarçınla servis edebilirsiniz. Afiyet olsun. Yalancı tavukgöğsü tatlısı tarifi: Yalancı tavukgöğsü tatlısı nasıl yapılır? YALANCI TAVUK GÖĞSÜ YAPARKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER Tereyağının ölçüsünü gözünüzde canlandırabilmeniz için yarım paket margarini kullanabilirsiniz. Ancak margarin kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Muhallebi kaynayana kadar çok seri karıştırın. Altını kapattıktan sonra mikser ile 3 dakika karıştırabilirsiniz. YALANCI TAVUK GÖĞSÜ TATLISI İÇİN GEREKEN MALZEMELER 1 lt süt 125 gr tereyağı (tuzsuz) 1,5 bardak toz şeker 1 bardak un 1 paket vanilya Tarçın