Sahur lezzetleri için tarif aranırken dikkat edilen ilk şey tok tutan bir yemek olması. Tabi ki pratik olması da önemli. İşte yumurtalı mantar tarifi tam aradığınız lezzet. Tok tutmasındaki en büyük neden içinde bulunan yumurta… Özellikle tüm gün bir şey yiyip içmeyeceğimiz için sahurda yumurta yemek önemli. Sahur vakti kolaylıkla hazırlayabileceğiniz hem tok tutan hem de inanılmaz bir lezzet olan yumurtalı mantar tarifini büyük küçük herkes çok sevecek. İşte yumurtalı mantar tarifi… YUMURTALI MANTAR MALZEMELERİ 1 paket mantar (200 gr) 4 yumurta 4 kaşık süt 1 kaşık tereyağı 2 kaşık zeytinyağı Karabiber Tuz Kırmızı toz biber 3 kaşık lor peyniri 1 kaşık limon suyu YUMURTALI MANTAR TARİFİ Yanmaz bir tava içinde tereyağı ve zeytinyağını birleştirin ve ısıtın. Önceden iyice yıkayıp temizlediğiniz ve iri iri doğradığınız mantarları yağın üzerine atın ve sotelemeye başlayın. Üzerine limon suyunu dökün. Bu esnada bir kabın içinde yumurtaları iyice çırpın. Sütünü ve baharatlarını da ekleyin. Pişen mantarların üzerine dökün. Biraz piştikten sonra lor peynirini ekleyin. Afiyet olsun. [old_news_related_template title="Sahur için lezzetli bir öneri! Yumurtalı patates nasıl yapılır?" desc="Sahur lezzetlerinde bugün herkesin bayılarak yediği yumurtalı patates var. Yapımı kolay lezzeti de efsane olan yumurtalı patates aynı zamanda besleyici ve doyurucu. İşte bir sahur lezzetinde aranan her şeyi barındıran yumurtalı patates tarifi…" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/10/iecrop/yumurtali-patates-shutterstock_16_9_1557504790.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/gurme/yumurtali-patates-tarifi-sahur-icin-lezzetli-bir-oneri-yumurtali-patates-nasil-yapilir-szcu9/"] YUMURTALI MANTARIN PÜF NOKTALARI Mantarları sotelerken yüksek ateşte soteleyin. Limon suyunu kararmaması için döküyoruz. O yüzden dökmekte geç kalmayın.