2018- 2019 dizi sezonu sevilen oyuncuları ekrana getirdi ama izleyiciler alışkanlıklarından kolay vazgeçmedi. Birkaç gün dışında reyting sıralamasında liderl yapımlar geçen sezondaki gibiydi. AYNI SEZONDA İKİNCİ DİZİ PROJESİ Can Kırıkları, Nefes Nefese ve Bir Deli Rüzgar dizileri bu sezon başlayan yapımlardan. Yayın hayatı birkaç bölümle sınırlı kalan Can Kırıkları dizisinin başrol oyuncularından biri aynı sezonda ikinci dizi anlaşmasını bile yaptı. Can Kırıkları'nda polis rolünü canlandıran Hande Doğandemir Yüzleşme dizisi ile ekrana hızlı bir dönüş yapıyor. Üstelik bu dizide Uğur Yücel de onunla aynı kaderi paylaşıyor. Yaz dizisi olarak başlayıp dizi sezonunda final yapan Nefes Nefese dizisinde rol alan Yücel şimdilerde Yüzleşme ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ayrıca Bir Deli Rüzgar'da uzun bir aradan sonra gördüğümüz Hatice Aslan da Kuzgun dizisi ile yeniden ekranda olacak. VATANIM SENSİN'İN SEVİLEN 3 İSMİ DE REYTİNG DE UMDUĞUNU BULAMADI Vatanım Sensin'in 3 genç oyuncusu bu sezon umduğunu bulamadı. Vatanım Sensin'in Hilal'i Miray Daner Bir Litre Gözyaşı, Yıldız'ı Pınar Deniz Bir Deli Rüzgar, yine Vatanım Sensin'in Leon'u Boran Kuzum Şahin Tepesi ile ekrana geldi. 3 oyuncunun farklı kanallarda yayınlanan yapımları peş peşe final kararı aldı. Bu 3 genç oyuncunun yıldızı Vatanım Sensin dizisi ile parlaşmış ve geniş bir hayran kitlesine ulaşmışlardı. Ancak bu sezon hayal kırıklığı yaşadılar.
Miray Daner ve Leon Kuzum, Vatanım Sensin'de senaryo gereği büyük bir aşk yaşamış ve seyirci tarafından en çok yakışan çiftler arasında gösterilmişlerdi.
İLK BÖLÜMDE DARBE ALANLAR Halka dizisi Ocak ayında tüm diziler tatilde iken yayın hayatına başladı. Oyuncu kadrosu ile göz dolduran yapım ilk bölümden itibaren reytingte hayal kırıklığına uğradı. Dizi ilk 10'a girmekte bile zorlanıyor. Halka dizisi ile aynbı kaderi paylaşan bir diğer yapım ise Tek Yürek dizisi oldu. İlk bölümünü yayınlayan dizi reytinglerde hayal kırıklığı yaşayanlardan. İki dizinin de final yapıp yapmayacağı gelecek günlerde belli olacak.