Bu web sitesi ne yazık ki Internet Explorer 9 ve altını desteklememektedir. Lütfen web tarayıcınızı Internet Explorer 10 ve üstü bir sürüme yükseltiniz.
İnci Pars kimdir? Adı Hüseyin Özgürgün’le yasak aşk idddialarına karışmıştı…
İnci Pars kimdir? Adı Hüseyin Özgürgün’le yasak aşk idddialarına karışmıştı…
Güzel oyuncu İnci Pars kimdir? sorusu sosyal medyada araştırılmaya devam ediyor. K.K.T.C Başbakanı Hüseyin Özgürgün'le aşk yaşadığı iddia edilen ve oyunculuğuyla adını duyuran İnci Pars'ın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İnci Pars kimdir ve İnci Pars yer aldığı yapımlar nelerdir? İşte ayrıntılar...
Magazin 1 Aralık 2017 - 09:08

Başarılı projelerle adından sözettiren güzel oyuncu İnci Pars kimdir? Hangi projelerde rol almıştır? Adı K.K.T.C Başbakanı Hüseyin Özgürgün’le aşk dedikodularına karışan oyunvu ile ilgili merak edilen her şey ve daha fazlası…

İNCİ PARS KİMDİR?

İnci Melis Pars, 1980 yılında Kıbrıs’ta doğdu. 18 yaşındayken KKTC Güzeli seçilen Pars, ilk oyunculuk deneyimini 17 yaşındayken Aşk ve Barış adlı Kuzey Kıbrıs yapımı bir televizyon filminde rol alarak gerçekleştirdi. Daha sonra ise İstanbul’a yerleşen İnci Pars aynı yıl Hayat Bağları adlı dizide Gözde karakterini canlandırarak tanındı. İnci Pars, sevilen komedi dizisi Yahşi Cazibe’de Hande Katipoğlu’nun arkadaşı Tutkunaz karakterini canlandırdı. Son olarak Babam Sınıfta Kaldı dizisinde rol aldı.

Filmografisi

2013 Babam Sınıfta Kaldı – Aylin
2012- Harem – Maça Kızı
2011 Ana Yüreği – Nihal
2010-2012 Yahşi Cazibe – Tutkunaz
2010 Yasemince
2008 Kirpi – Hande
2007 Hayal ve Gerçek – Hayal
2006 Dök İçini Rahatla
2006 Binbir Gece
2003 Kurtlar Vadisi
2003 Hayat Bilgisi
2000 Hayat Bağları – Gözde
2000 Aşk ve Barış