Bu web sitesi ne yazık ki Internet Explorer 9 ve altını desteklememektedir. Lütfen web tarayıcınızı Internet Explorer 10 ve üstü bir sürüme yükseltiniz.
Tolgahan Sayışman kimdir? İşte yakışıklı oyuncu hakkında merak edilenler..
Tolgahan Sayışman kimdir? İşte yakışıklı oyuncu hakkında merak edilenler..
Hande Erçel ile birlikte başrolleri paylaştıkları Siyah İnci Dizisi ile gündemde olan Tolgahan Sayışman kimdir? Sayışman kaç yaşında ve nerede doğdu? İşte ünlü oyuncunun projeleri ve hakkında merak edilenler...
Magazin 22 Aralık 2017 - 14:51

Tolgahan Sayışman kimdir? Siyah İnci Dizisi’nin yakışıklı oyuncusunun doğum tarihi ne? Tolgahan Sayışman nereli ve kaç yaşında? İşte ünlü oyuncunun yer aldığı projeler ve filmografisi ve merak edilenler…

tolgahansayismanic

TOLGAHAN SAYIŞMAN KİMDİR?

Tam adı Turgut Tolgahan Sayışman’dır. 17 Aralık 1981’de İstanbul’da doğdu. Sinema ve dizi oyunculuğu yapan Sayışman aynı zamanda modellik de yapmaktadır. Kadıköy İntaş Lisesi ve Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olmuştur. 2005 yılında Türkiye’yi temsilen Güney Kore’de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International’da dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan’dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Esir Kalpler adlı dizide yer aldı. Top Model yarışmasındaki sunuculuğu ile başarılı bir performans sergileyen oyuncu, daha sonra Maçolar, Dicle, Hepsi 1 ve Acemi Cadı dizilerinde de oyuncu olarak yer aldı. 24 Ekim 2008’de başrollerini Fahriye Evcen’le paylaştığı Aşk Tutulması adlı sinema filminde oynadı. İzlenme rekorları kıran Elveda Rumeli adlı dizide Mustafa rolünü canlandırmıştır. 6 Kasım’da vizyona giren Aşk Geliyorum Demez adlı filmde Bergüzar Korel ile başrol oynadı. Kavak Yelleri isimli gençlik dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştır.

Kendisi aynı zamanda 2010 yılının eylül ayında başlayan ve 2014 yılına kadar devam eden, FOX TV’de yayınlanmış Lale Devri adlı dizide başrolde, Çınar rolünde oynamıştır. 2014’te vizyona giren ve başrollerini Saadet Işıl Aksoy’la paylaştığı Sürgün adlı filminde rol aldı. Şu anda Show TV’de başlayan Asla vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterini canlandırmaktadır.Yeni dizisinde başrolü Amine Gülşe ile paylaşmaktadır. Son olarak Star TV’de yayınlanan Sİyah İnci Dizisi’nde Hande Erçel ile birlikte başrolleri paylaşmaktadır.

tolgahansayismanic1

Filmografi

2006 Acemi Cadı Konuk Oyuncu, Televizyon dizisi
2006 Esir Kalpler Levent Ertekin Yardımcı Oyuncu, Kanal: Kanal D, Televizyon dizisi
2006 Maçolar (dizi) Tuncay Başrol Oyuncusu, Televizyon dizisi
2007 Dicle Ferhat Oyuncu, Televizyon dizisi
2007 – 2009 Elveda Rumeli Namık/Mustafa Başrol Oyuncusu, Kanal: Atv, Televizyon dizisi
2007 Hepsi1 Ali Koş Oyuncu, Kanal: Show TV, ATV, Televizyon dizisi
2008 Aşk Tutulması Uğur Başrol Oyuncusu, sinema filmi
2009 Kavak Yelleri Konuk Oyuncu, Kanal: Kanal D, Televizyon dizisi
2009 Aşk Geliyorum Demez Ali Başrol Oyuncusu, sinema filmi
2010 – 2014 Lale Devri Çınar Ilgaz Başrol Oyuncusu, Kanal: FOX TV , Televizyon dizisi
2014 Sürgün Sedat Başrol Oyuncusu, sinema filmi
2015 – 2016 Asla Vazgeçmem Yiğit Kozan Başrol Oyuncusu, Kanal: Show TV , Televizyon dizisi
2016 Bizans Oyunları Prens Adonis sinema filmi, Siyah Inci Kenan