Ünlü moda tasarımcısı Victoria Beckham, dün, Londra Moda Haftası kapsamında 2019 Sonbahar koleksiyonunu tanıttı. Defileye katılım bir hayli fazlaydı ve ailesi her zaman olduğu gibi onu yalnız bırakmadı.
David Beckham önce Anna Wintour ve Harper'ın arkadan fotoğraflarını çekti.
Koleksiyonunu youtube kanalından canlı yayınlayan Victoria Beckham backstage'te defileye hazırlanırken, salonda ise ilginç bir olay yaşandı. 30 yıla yakın bir süredir Amerikan Vogue dergisinin editörlüğünü yapan 66 yaşındaki Anna Wintour, ön sırada Beckham ailesi ile birlikte yerini aldı.
Ardından kızının saçlarını Photoshop'la kafasına monte ederek esprili bir paylaşım yaptı.
O anda Victoria Beckham'ın küçük kızı Harper ile yan yana geldiklerindeki görüntü şaşırtıcıydı. Zira Harper birebir Anna'nın kopyası olmuştu. Aynı saç stiline sahip olan ikilinin görünümü bırakın sosyal medyayı David ve Victoria Beckham'ın dahi dalga geçmesine neden oldu.
Victoria Beckham da David ile aynı fotoğrafı paylaşarak kahkaha atan emojiler ekledi...
David 'Kim daha iyi giyindi? Anna ile rekabet edemiyorum' yazan bir paylaşım yaparak herkesin gülmesine neden oldu. Kızının saçını Photoshop'la kendi kafasına monte ettiren Beckham'ın bu hareketi 'Anna bunu yanına bırakmaz' olarak yorumlandı...
Harper ve Anna'nın benzerliği şaşırtıcı...
Anna Wintour'dan kısaca bahsedersek, kendisi yıllardır değiştirmediği kısa küt saçları, sürekli taktığı güneş gözlükleri, değişmeyen stili ve cool tavrıyla moda dünyasının en güçlü kadınları arasında yer alıyor. Önemli defilelerin hepsinde onur konuğu olarak davet edilir ve tasarımcılar onun yazacağı ya da yapacağı olumsuz bir yorumdan da bir hayli çekinir... Wintour'u daha iyi tanımak için 'Şeytan Marka Giyer' filmini izleyebilirsiniz. Zira film onun hayatını anlatıyor... Dolayısıyla böyle güçlü bir kadınla hem Victoria hem David Beckham'ın dalga geçmesi günün olayı oldu. Bakalım Anna Wintour cephesinden bu esprili paylaşımlar için ne gibi tepki gelecek...