Kraliyet Ailesi dün tam kadro olarak Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100'üncü yıldönümüne katıldı. Arkasında 20 milyondan fazla ölü bırakan bu savaşın sona erdiren Mütareke Günü anma etkinliklerinde, Meghan Markle ve Kate Middleton'ın ayrı balkonlarda töreni izlemesi dikkat çekti.
anma-toreni-kraliyet-ailesi Prens Charles'ın eşi Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles, Kraliçe II. Elizabeth, Cambridge Düşesi Kate Middleton
Etkinlikte siyah Alexander McQueen marka military bir ceket giyen Kate Middleton Kraliçe Elizabeth ve Prens Charles'ın eşi Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles ile aynı balkonda etkinlikleri izlerken, Givenchy marka bir kıyafet tercih eden Meghan Markle ise Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in eşi Elke Büdenbender ile başka bir balkonda yer aldı.
Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in eşi Elke Büdenbender ve Meghan Markle... Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in eşi Elke Büdenbender ve Meghan Markle...
Yakalarına gelincik çiçeği takan Düşes'lerin ayrı balkonlarda olması Kraliyet statülerine göre belirlendi. Ne var ki Twitter bu durumu es geçmedi ve Middleton ve Markle'ı kıyaslamaya başladı.
Kate Middleton Kate Middleton
Daha çok 'Herkes yerini bilecek Meghan' yorumları yapılırken bazıları da 'Kraliçe de olamayacaksın. Bu duruma alışsan iyi olur Meghan' gibi iğneleyici sözler sarfetti.
Meghan Markle Meghan Markle
Kıyafet konusuna da yorum yapan kullanıcılar, Kate Middleton'ı daha şık ve asil buldu...