Artık ona Grammy ödüllü rapçi Cardi B diyeceğiz. Zira ünlü şarkıcı Grammy'den 'En iyi rap albümü' ödülü kazanan ve bu alanda ödül alan ilk kadın... Buna rağmen törenin olduğu gün, Cardi B'ye Instagram üzerinden nefret ve küfür dolu mesajlar geldi. B ise bir video çekerek "Kendimi üç ay stüdyoya kilitledim, uyumak için kendi yatağıma gitmedim. Bazen dört gün kesintisiz çalıştım, hem de hamileydim" diyerek tepki verdi ve sonrasında hesabını kapattı.
Cardi B, Grammy'de Mugler'in 1995 yılına ait koleksiyonunda bir elbise giydi.
Onun bu hamlesinden sonra ise ünlü şarkıcı Lady Gaga, Cardi B'ye Twitter üzerinden destek verdi ve "Bu endüstride kadın olmak çok zor. Sanat yapmak için ne gerekiyorsa yaparız, saygısızca ortaya çıkarılan zorluklarla kadar uğraşırız. Seni seviyorum Cardi. Ödülünü hak ediyorsun. Onun mücadelesini kutlayalım. Onu yüceltelim ve onurlandıralım. O cesur biri" dedi.
Lady Gaga, ünlü rapçiye Twitter hesabından destek verdi.
Aradan geçen iki günün ardından B bugün hesabını yeniden açtı. ABD’li rap şarkıcısı Cardi, yeniden açtığı Instagram hesabında, Bruno Mars ile yeni bir şarkısının çıktığını duyurdu, "Tamam, aradan sonra Bruno Mars’la (iki Grammy Ödüllü sanatçı) cuma günü yeni şarkımızın çıkacağını duyurmak için döndüm" dedi.
Cardi B, Grammy töreninde sahne aldı.