Hollanda’da yapılan bir araştırma, elmada bulunan vitamin ve minerallerin felç geçirme riskini yüzde 30’a kadar düşürdüğünü ortaya çıkardı. Uzmanlar günde 2 elma tüketmeyi tavsiye etti. [old_news_related_template title="Gözleri korumak için kayısı yiyin" desc="Bilim insanları kayısı yemenin, ilerleyen yaşlarda ortaya çıkan görme bozukluklarıyla baş etmede faydalı olduğunu ortaya koydu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/05/yasli.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/gozleri-korumak-icin-kayisi-yiyin-1848832/"] [old_news_related_template title="Kirazın bilinmeyen faydaları" desc="Organları hücre hasarına karşı koruyan kiraz, C, A, K vitaminleri ile fosfor, demir ve kalsiyum gibi mineraller bakımından da iyi bir kaynak. Sindirim sorunu yaşayanlara kiraz tüketmelerini öneren uzmanlar, diğer yararlarını şöyle sıraladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/06/880kiraz-1.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/kirazin-bilinmeyen-faydalari-2-1898410/"] [old_news_related_template title="Fesleğenin 5 önemli faydası" desc="Doğal bir kanser savaşçısı olduğu belirtilen fesleğenin faydalarını Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım sıraladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/07/feslegen.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/yasam-haberleri/feslegenin-5-onemli-faydasi/"]