Çanakkale'de son günlerde balık bolluğu ve ucuzluğu yaşanıyor. Corona virüsü tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle lokantaların kapalı olması balık tezgahlarında çeşitliliği artırdı, fiyatları düşürdü. İlk çıktığında tezgahta 160 liradan kilosu satışa sunulan lüferin kilosu100 liraya kadar düştü. (DHA) [old_news_related_template title="Balık pişirirken nelere dikkat edilmeli?" desc="Balığın faydalarından yararlanmak için doğru pişirme yöntemi de büyük bir öneme sahip. Prof. Dr. Candan Varlık, balığın faydalarını ve sağlıklı pişirme yöntemlerini anlattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/19/iecrop/fotodha.balik_16_9_1603115101.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/gurme/balik-pisirirken-nelere-dikkat-edilmeli/"]