Reklamsız Sözcü

Pişmiş sarımsağın faydaları

1 Yüzyıllar boyunca çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılan sarımsağın faydaları tıbben kanıtlamış şimdilerde ise alternatif tıbbın vazgeçilmez kaynağı olmuştur. Sarımsağı özellikle ızgarada pişirip yediğinde etkilerini çok daha çabuk görmeniz mümkün.
2 Antibiyotik görevi üstlenmesiyle gribin öncüsü olan sarımsağın faydaları sadece bununla sınırlı kalmıyor. İşte 6 adet ızgarada pişmiş sarımsak yediğinizde 24 saat içinde olacaklar:
3 Kolesterol seviyesini düzenler, damarların temizlenmesini sağlayarak kalp hastalıklarından korur.
4 Doğal antibiyotik kaynağıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirir ve gribi önler.
5 Vücutta biriken ağır metallerin atılmasına yardımcı olur. Kemikleri kuvvetlendirerek kemik erimesinin önüne geçer. 30 yaş üstü herkes sarımsağın bu yararından faydalanmalıdır.
6 Yüksek besin içeriği sayesinde halsizliği ortadan kaldırır. Hücreleri temizler ve bu hücrelerin uzun ömürlü olmasına yardım eder.