İrem Sak isyan etti: Burası yatak odam!
Kısa bir süre önce kadrosunda bulunduğu Güldür Güldür adlı programdan ayrılan oyuncu İrem Sak yaptığı paylaşımla iyi komşunun önemini ortaya koydu.
Son dönemin başarılı kadın komedyenleri arasında gösterilen İrem Sak evinin yatak odasında çektiği videoda yan komşusunun yaptığı tadilattan şikayet ederken görülüyor. Kendisinin erken uyanan bir insan olduğunu söyleyen Sak, bir yandan komşusunun dairesinden gelen gürültüleri takipçilerine dinletirken bir yandan da 'Burası benim yatak odam' sözleriyle isyan etti.
[old_news_related_template title="İrem Sak,'Güldür Güldür Show'a veda etti" desc="Güldür Güldür'ün sevilen oyuncularından İrem Sak, 165 bölümdür dahil olduğu projeden ayrıldığını açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/07/iecrop/gre_16_9_1530607164.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/irem-sakguldur-guldur-showa-veda-etti/"]