NBA'in her yıl merakla beklenen organizasyonu olan NBA All-Star'da maça ilk 5 çıkacak kadrolar belli oldu. Batı Yakası'nda LeBron James ile Doğu Yakası'nda en çok oyu alan Kevin Durant, takımlarının kaptanları olacak. 7 Mart'ta Atalanta'da yapılacak organizasyon öncesinde 4 Mart'ta James ve Durant, oylama listesine giren diğer oyuncuları seçerek yedek kadroyu oluşturacak. [old_news_related_template title="NBA'de bir ilk yaşanacak! All-Star organizasyonu..." desc="Her yıl geleneksel olarak 3 gün düzenlenen NBA All-Star hafta sonu bu yıla özel corona nedeniyle tek güne sığdırılacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/18/iecrop/depophotos_16273211_16_9_1613684770.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/basketbol/nbade-bir-ilk-yasanacak-all-star-organizasyonu-6268400/"]

Batı Konferansı karmasının ilk beşi:

LeBron James (kaptan) (Los Angeles Lakers) Stephen Curry (Golden State Warriors) Luka Doncic (Dallas Mavericks) Nikola Jokic (Denver Nuggets) Kawhi Leonard (LA Clippers)

Doğu Konferansı karmasının ilk beşi:

Kevin Durant (kaptan) (Brooklyn Nets) Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks) Joel Embiid (Philadelphia 76ers) Bradley Beal (Washington Wizards) Kyrie Irving (Brooklyn Nets)