Aktif boks kariyerine devam ettiği sırada dünyanın en çok kazanan sporcuları arasında yer alan Britanyalı Tyson Fury, ABD'ye sokulmadı. İngiliz boksör Tyson Fury, Nisan 2022’de Dillian Whyte ile yaptığı maçı kazanarak WBC ağır sıklet şampiyonu unvanını korumuş ve karşılaşmanın ardından kariyerine nokta koyduğunu açıklamıştı. Kısa süre sonra yeniden ringlere dönmesi için yeterli paranın teklif edilmesi gerektiğini söyleyen Fury, İrlandalı Kinahan ile yakın ilişkilere sahip. İrlandalı mafya babası, boks yıldızının bazı dövüşlerini organize etmişti.

AVRUPA'YA 30 MİLYAR EUROLUK UYUŞTURUCU

Kinahan, bir uyuşturucu kartelinin parçası olmakla suçlanıyor. Kanada ve Kosta Rika'daki kartellerle bağlantısı olan Kinahan'ın Avrupa'ya 30 milyar euro değerinde uyuşturucu kaçakçılığı iddia ediliyor. Araştırmalar sonucunda önlem almaya hazırlanan ABD'de, Fury dahil olmak üzere 600'den fazla kişi yaptırım listesine alındı. Fury'nin Amerika'ya yolculuk yapmasına izin verilmiyor.

5 MİLYON DOLAR ÖDÜL

ABD Uyuşturucuyla Mücadele Dairesi, Daniel Kinahan, kardeşi Christopher Jr. ve babası Christy Kinahan'ın tutuklanmasına yol açacak bilgileri verecek kişiler için 5 milyon dolar ödül koydu. [old_news_related_template title="Katar'daki Dünya Kupası öncesi 'seks' krizi! 7 yıl hapis..." desc="Bu yıl Katar'da düzenlenecek olan Dünya Kupası öncesi bazı ülkelerin taraftarlarını hapis korkusu sardı. Katar'da evlilik dışı cinsel ilişkinin hapis cezasıyla sonuçlanması nedeniyle birçok ülke şimdiden alarma geçmiş durumda..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/19/iecrop/katar-34546_16_9_1655657975.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/dunyadan-spor/katardaki-dunya-kupasi-oncesi-seks-krizi-7-yil-hapis-7203056/"]