2018'den beri Paris Saint Germain forması giyen 23 yaşındaki Kylian Mbappe, 30 Haziran'da serbest kalacak. Fransız deviyle sözleşmesi sona erecek olan Mbappe'nin Real Madrid ile anlaştığı söylenirken, Fransa medyası yeni bir iddiayı gündeme getirdi. Geçen sezon Real Madrid'in 172 milyon sterlin değerindeki teklifini reddeden PSG, Mbappe'nin bu sezon serbest kalmasını göze aldı. PSG Teknik Direktörü Mauricio Pochettino son dönemlerde yaptığı açıklamalarda, Mbappe'nin gelecek sezon kesin olarak takımda kalacağını söylese de, yıldız futbolcu bu yorumlarla ilgili soruları yanıtlamayı reddetti.

İKİ YIL İÇİN 100 MİLYON EURO

Le Parisien'e göre, Mbappe PSG'nin iki yıl için 100 milyon euroluk teklifini kabul etti. Yıldız futbolcu iki yıllık sözleşme için yılda 50 milyon euro kazanacak ve bir yıl da opsiyonu olacak. Haberde, Mbappe'nin menajerinin ve ailesinin PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin teklifini kabul ettiği ve Doha'daki kulüp sahipleri ile yapılan anlaşmada sadece formalitelerin kaldığı belirtildi.

ANNESİNDEN AÇIKLAMA

Ortaya atılan iddiaların ardından İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Mbappe'ye yakın kaynakların 'PSG ile anlaşma' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söylediğini yazdı. Daha sonra bir paylaşım daha yapan Romano, Mbappe'nin annesinin açıklamasına yer verdi: "PSG veya başka bir kulüple prensipte hiçbir anlaşma yok. Kylian'ın geleceğiyle ilgili tartışmalar, tüm taraflar açısından en iyi seçimi yapmasına izin vermek için büyük bir şeffaflık içinde devam ediyor." [old_news_related_template title="Karim Benzema, aşırı sağcı Damien Rieu ile davalık oldu!" desc="Real Madrid'de gösterdiği performansla adından söz ettiren Karim Benzema, Fransız bir siyasetçiyle mahkemelik oldu. Fransız futbolcu, aşırı sağcı Damien Rieu'nun 2020'de kendisi hakkında yazdıkları nedeniyle dava açtı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/05/iecrop/benzema-34567_16_9_1651765740.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/dunyadan-spor/karim-benzema-asiri-sagci-damien-rieu-ile-davalik-oldu-7117305/"] [old_news_related_template title="Şans mı, deha mı? Carlo Ancelotti neden küçümseniyor?" desc="'The Godfather' filminin efsane mafya babası 'Don Corleone'den çağrışımla 'Don Carlo' lakabı verilen Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 62 yaşında yeniden dünya futbolunun zirvesinde. Peki, Ancelotti'nin büyülü zaferleri şanstan mı ibaret? Yoksa İtalyan karizmasına sahip teknik adam bir deha mı?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/05/05/iecrop/ancelotti-455676_16_9_1651774831.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/dunyadan-spor/sans-mi-deha-mi-carlo-ancelotti-neden-kucumseniyor-7117537/"]