Erik ten Hag yönetiminde Premier Lig'e hayal kırıklığı ile başlayan Manchester United, Real Madrid'in yıldız oyuncusu Casemiro transferini bitirdi. Hafta sonu sağlık kontrolünden geçmesi beklenen 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız, Manchester United ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Real Madrid Başkanı Florentino Perez ve Teknik Direktör Carlo Ancelotti, geleceğiyle ilgili kararını yıldız futbolcuya bırakırken, Casemiro da İngiliz ekibiyle yaptığı görüşme sonucunda Premier Lig'e gitmeye karar verdi. Manchester United, defansif orta saha oyuncusu için 60 milyon sterlin bonservis bedeli ödemeyi kabul etti.

ANCELOTTI'NİN KİLİT İSMİYDİ

Geçen sezon Şampiyonlar Ligi ve La Liga şampiyonu olan, yeni sezona da Süper Kupa zaferiyle başlayan Real Madrid'in vazgeçilmez ismi olan Casemiro, Teknik Direktör Carlo Ancelotti'nin de yıldız ismi olmayı başardı. Real Madrid forması giydiği dokuz sezon boyunca 18 şampiyonluk yaşayan Casemiro'nun ayrılık kararı, Real Madrid cephesinde şok etkisi yarattı.

CASEMIRO'NUN YENİ HEDEFİ

Ancak Casemiro'nun, Manchester United'ın yükselişine yardımcı olmak için yeni bir meydan okumayı tercih ettiği ve İngiliz ekibinin de reddedilemeyecek bir sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Real Madrid ile 3 yıl daha sözleşmesi bulunan Casemiro'nun, Monaco'dan Aurelien Tchouameni'nin transfer edilmesi nedeniyle ilk 11'deki yeri tehdit altına girmişti. Ancelotti, geçen hafta Casemiro'yu yedeğe çekerek Tchouameni'yi ilk 11'e yerleştirdi. [old_news_related_template title="UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin sonuçları" desc="UEFA Avrupa Ligi'nde 2022-23 sezonu play-off turunun ilk ayağı, 10 maçla tamamlandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/18/iecrop/uefa-kupasi-reuters_1024x683_16_9_1660857848.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/dunyadan-spor/uefa-avrupa-liginde-gecenin-sonuclari-5-7316204/"]