UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Manchester United, deplasmanda oynadığı maçta Villarreal'i 2-0 mağlup ederek son maçlar öncesi gruptan çıkmayı garantiledi. Villarreal'in yaptığı hataları iyi değerlendiren Manchester United, pek de etkili olamadığı maçta Cristiano Ronaldo ve Jadon Sancho'nun golleriyle güldü. Ronaldo böylece Manchester United formasıyla Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon çıktığı beşinci maçta altıncı golünü ağlara bırakmış oldu. Sancho ile yeni takımı ile ilk kez gol sevinci yaşadı.

CARRICK'TEN BÜYÜK SÜRPRİZ

Premier Lig'de Watford karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından Ole Gunnar Solskjaer ile yollarını ayıran Manchester United, geçici teknik direktörü Michael Carrick yönetiminde çıktığı ilk maçtan üç puanla ayrıldı. Villarreal deplasmanına takımın orta sahadaki en etkili ismi olan Bruno Fernandes'i yedek kulübesinde başlatan Michael Carrick, Portekizli yıldızın yerine Donny van de Beek'e şans verdi. Van de Beek, kendisinden beklenen performansının altında kalırken, Villarreal ilk yarıda daha etkili görünen takım oldu.

HATASINDA SON YARIM SAATTE DÖNDÜ

Fernandes'in yokluğunda oyun kurmakta zorlanan, çok sayıda pas hatası yapan Manchester United karşısında Villarreal, girdiği net pozisyonlarda David de Gea'yı geçmeyi başaramadı. Manchester United'ın pozisyon bulmakta zorlandığı, Villarreal'in yakaladığı fırsatları değerlendiremediği ilk yarı, golsüz berabere sona erdi. İkinci yarıda Fernandes ve Michael Rashford'ın 66. dakika oyuna girmesi ile toparlanan Manchester United, pozisyonlar bulmaya başladı. Ancak Manchester United golü, kaleci Geronimo Rulli ve orta saha oyuncusu Etienne Capoue'nin ortaklaşa yaptığı hata sonucu buldu. Rulli'nin pasında Fred'in baskısı sonrası Capoue'nin ayağında açılan topla buluşan Ronaldo, aşırtma bir vuruşla 78. dakikada Manchester United'ı öne geçirdi.

SON DAKİKADA İKİNCİ GOL

Bu golden sonra morallenen konuk ekip, hem topa daha fazla sahip olmaya, hem de hızlı hücumlarla pozisyonlar bulmaya başladı. Villarreal'in orta sahada hücuma çıkarken kaptırdığı top sonrası gelişen kontra atakta Fernandes'in bıraktığı topa çok sert vuran Sancho, 90. dakikada takımının ikinci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Manchester United mücadeleden 2-0 galip ayrıldı. Bu galibiyetle puanını 10 yapan Manchester United, gruptan çıkmayı garantiledi. Villarreal ise 7 puanda kaldı. [old_news_related_template title="Sergen Yalçın: Sorumluluk benim" desc="Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yarın oynanacak olan Ajax maçı öncesinde grupta hedefleri olmamasına karşın mücadeleye ciddi baktıklarını söyleyerek, “Sıkıntı yaşıyorsak doğal olarak bunun birinci sorumlusu benim” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/23/iecrop/depophotos_17315810_16_9_1637677347.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/sergen-yalcin-sorumluluk-benim-6785649/"]