Avrupa'nın gözü Galatasaray’ın yıldızlarında olunca sarı-kırmızılı yönetim kolları sıvadı. Marcao başta olmak üzere Nelsson, Kerem Aktürkoğlu ve Mostafa Mohamed, Avrupa’nın dev kulüplerinin scout listesinde yer alıyor. Sezon başında Napoli’nin kapısından dönen Marcao için Avrupa’dan bir kulübün 18 milyon Euro teklif yaptığı öğrenildi.

KEREM İÇİN 25 MİLYON EURO

Yönetim, Brezilyalı stoper için en az 25 milyon Euro’luk teklif bekliyor. Atletico Madrid’in takibinde olan Kerem için de 25 milyon Euro fiyat koyan Cimbom, Nelsson ve Mostafa Mohamed’i de aynı rakamlarda elden çıkarmayı planlıyor. 4 futbolcuda toplamda öngörülen rakam: 100 milyon Euro... Mostafa, Afrika Kupası’nda Mısır Milli Takımı’yla boy gösterecek ve Avrupa’nın scoutları Galatasaraylı forveti yakından takip edecek.
  • 2020’DE 3. Lig ekibi Erzincanspor’dan bedelsiz transfer edilen Kerem için belirlenen rakam 20-25 milyon Euro.
  • MOSTAFA Mohamed’in Zamalek’ten bonservisi geçen günlerde 4 milyon dolar karşılığında alındı.
  • G.SARAY, 2019’da Brezilyalı stoperi Portekiz’in Chaves takımından 4 milyon Euro karşılığında transfer etmişti.
  • YAZ transfer döneminde Kopenhag’dan 7 milyon Euro’ya transfer edilen Nelsson’un ödemesi 4 taksitle yapılacak.
[old_news_related_template title="Galatasaray'da Yedlin yolcu, yeni transfer Boey!" desc="Yedlin ile yolları ayıracak olan Galatasaray, bireysel çalışmalara başlayan Boey’in tam kapasiteyle hazır olmasını bekliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/02/iecrop/boey-iha_16_9_1641109548.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/galatasarayda-yedlin-yolcu-yeni-transfer-boey-6863205/"]