Süper Lig 13. haftasında Gaziantep FK'yı konuk eden Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Takımdaki sakatların son durumuna ilişkin konuşan Avcı, taraftarların sezon sonunda şampiyonluk horonu oynamaları için takımla birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi. İşte Avcı'nın maç önü açıklamaları: "Beşiktaş maçında iki oyuncumuz sakatlanarak çıktı ve Hüseyin Türkmen ve Anastasios Bakasetas bugün yok. Marek Hamsik de milli takımda bir problem yaşadı. Riske etmedik. Milli takım arasında 12-13 oyuncumuz yoktu. Cuma günü bütün takım bir araya geldi ve pazartesini gününün taktiğini çalıştık."

"BAŞARILAR DİLERİM, BUGÜN HARİÇ"

"Rakibimiz ligde değişik formasyonla oynayan bir takım. Buna çalıştık. 5'li savunmayı nasıl geçeceğimiz konusunda çalışma yaptık. Erol Bulut ile 3.5 yıl birlikte çalıştık. Birbirimize destek olduk. Bugün yarışmacı bir teknik direktör. Kendisine de bundan sonrası için başarılar dilerim, bugün hariç"

"HORON OYNAMAK İSTİYORLARSA..."

"Taraftarımızdan destek bekliyoruz. Bizimle birlikte hücum etsinler, bizimle birlikte savunma yapsınlar. Her zaman söylüyorum horon oynamak istiyorlarsa sezon sonunda, bizimle birlikte hareket etmeliler." [old_news_related_template title="Trabzonspor'da Erce Kardeşler ısınırken sakatlandı" desc="Süper Lig 13. haftasında Gaziantep FK'yı konuk eden Trabzonspor maç öncesinde sakatlık şoku ile sarsıldı. Bordo mavili ekibin kalecisi Erce Kardeşler'in ilk 11'den çıkartıldığı açıklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/22/iecrop/depophotos_17329566_16_9_1637599620.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/trabzonsporda-erce-kardesler-isinirken-sakatlandi-6784020/"]