Adı her transfer döneminde Türk takımlarıyla anılan eski Beşiktaşlı Anderson Talisca, takımı Al-Nassr'ın sezon öncesi hazırlık kampına katılmadı ve Suudi Arabistan'ı karıştırdı. Al Nassr'ın Al Fateh ile karşılaştığı son maçta penaltı kaçıran, sonrasında da kırmızı kart görerek oyunda atılarak eleştirileri oklarının hedefi olan yıldız golcü kulüpte kaos yarattı. Ülke basınında çıkan haberlere göre; ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte tatilde olan yıldız oyuncu herhangi bir mazeret bildirmeyerek kampa gelmedi.

'BENİ BAŞKA OYUNCULARLA KARIŞTIRMAYIN'

27 Haziran'da sezonun resmi olarak sona ermesiyle sözleşmesindeki maddeye göre 30 gün izin yapma hakkına sahip olduğu yazılan Talisca'nın son günde takıma dönmemesi büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlara gelen tepkilere cevap veren 28 yaşındaki Brezilyalı, "Parti yaptığımı söyleyerek beni başka oyuncularla karıştırmayın. Burada olmamın sebepleri var. Kısa süre içinde takımımla olacağım" şeklinde bir açıklama yayınladı. Kulüp yetkililerinin bu tavırdan oldukça rahatsız olduğu ve Talisca'nın bir an önce kampa katılmaması halinde sözleşmesinin tek taraflı olarak sonlandırabileceği iddia ediliyor. Çin Ligi ekiplerinden Guangzhou FC'den 8 milyon Euro karşılığında Al-Nassr'a transfer olan ve 3 yıllık sözleşme imzalayan Talisca'nın yıllık gelirinin 8 milyon Euro olduğu ifade ediliyor.

AL NASSR LUIZ GUSTAVO'YU TRANSFER ETTİ

Fenerbahçe'den Luiz Gustavo'yu transfer ettiğini açıkladı. Al Nassr kulübü resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Luiz Gustavo'yu bedelsiz olarak kadrosuna kattığını, Gustavo ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını belirtti.