MKE Ankaragücü'nün onursal başkanı Cemal Aydın 73 yaşında hayatını kaybetti. Geçen hafta kalp krizi geçiren ve Şehir Hastanesi'nde uyutulan Cemal Aydın'ın bu sabah yeni bir kalp krizi sonrası kalbi durdu. Aydın, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. 1996-2008 yılları arasında Ankaragücü başkanlığı yapan Cemal Aydın aynı zamanda 2002-2004 yıllarında Kulüpler Birliği Başkanı olarak da görev aldı. Cemal Aydın'ın cenazesi ile ilgili detaylı bilgi ailesi tarafından duyurulacak. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Cemal Aydın'ın vefatı sonrası kulübün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada "Uzun yıllar camiamıza hizmet etmiş, Ankaragücü’nün emektar başkanlarından Cemal Aydın’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

BAKAN KASAPOĞLU'NDAN TAZİYE

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MKE Ankaragücü ve Kulüpler Birliği eski başkanı Cemal Aydın için taziye mesajı yayımladı. Bakan Kasapoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: "MKE Ankaragücü onursal başkanı Cemal Aydının hayatını kaybettiğini derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Bir dönem Kulüpler Birliği başkanlığı da yapan Merhuma Allahtan rahmet; ailesi, dostları, Ankaragücü camiası ve futbol camiasına başsağlığı dilerim."

TFF'DEN MESAJ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) da resmi internet sitesinden Cemal Aydın'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "MKE Ankaragücü ve Kulüpler Birliği Vakfı eski Başkanı Cemal Aydın'ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Uzun yıllar MKE Ankaragücü Kulübü başkanlığını yapan Aydın, 2002-2004 yılları arasında Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı olarak Türk futboluna katkılarda bulunmuştu. Cemal Aydın anısına 10-13 Aralık tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel ve amatör maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Merhum Cemal Aydın'a Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri, MKE Ankaragücü Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz." [old_news_related_template title="Türk futbolunun acı kaybı! 'Bay Gol' lakaplı Osman Arpacıoğlu vefat etti" desc="Fenerbahçe ve Milli Takım'ın eski futbolcularından Osman Arpacıoğlu, hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/05/iecrop/arpacioglu-1_16_9_1638700506.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/turk-futbolunun-aci-kaybi-bay-gol-lakapli-osman-arpacioglu-vefat-etti-6809241/"]