Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray ile Antalyaspor'un karşı karşıya geldiği maçın ilk yarısında ilginç şeyler yaşandı. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ilk 45 dakikasının uzatma bölümlerinde Antalyaspor kalecisi, Boffin Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Haji Wright'a nefis bir top attı.

MUSLERA'NIN MÜDAHALESİ SONRASI PENALTI KARARI

Atılan uzun top sonrası ceza sahasına giren Wright, Muslera'nın müdahalesi ile yerde kaldı. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi ve Muslera'ya sarı kart çıkarttı. Ancak Uruguaylı kaleci penaltıya sebebiyet verecek bir müdahalesi olmadığını söyleyerek ısrarla itiraz etti.

ADRIANO'DAN ÇOK ETKİSİZ BİR VURUŞ

Antalya'da yaşanan tartışmalı pozisyonda VAR'dan herhangi bir uyarı gelmeyince Atilla Karaoğlan penaltıyı kullandırdı. Topun başına geçen Luiz Adriano son derece etkisiz bir vuruş yaparak topu yerden Muslera'nın kucağına yolladı. Süper Lig'de kalesine gelen son iki penaltıyı kurtaran Fernando Muslera (vs Antalyaspor & Fatih Karagümrük), aynı sayıda penaltı kurtarışını daha önceki 17 vuruşta yapabilmişti. Penaltıyı kurtaran Muslera'ya takım arkadaşları büyük destek verirken hakem ilk yarının son düdüğünü çaldı. Galatasaray adına da bir topun direkten döndüğü ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi. [old_news_related_template title="Okan Buruk 3 yeni transfere ilk 11'de şans verdi" desc="Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig'in ilk haftasındaki Antalyaspor deplasmanında 3 yeni transfere görev verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/07/iecrop/okan-buruk-aa_16_9_1659899879.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/okan-buruk-3-yeni-transfere-ilk-11de-sans-verdi-7294309/"]