Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, son maçına çıkıyor. Kartal, Borussia Dortmund ile deplasmanda saat 23.00’te karşılaşacak. Geride kalan 5 maçta hiç puan alamayan ve 0 puanda bulunan siyah-beyazlılar için birçok sebeplerden dolayı önemli bir sınav. Beşiktaş, puan alırsa Fenerbahçe’den sonra Devler Ligi’nde ‘sıfır’ çeken takım olmayacak. Şu ana dek Devler Ligi’nin galibiyet (2.8 milyon Euro) ve beraberlik primini (930 bin Euro) alamayan Kartal, ilk kez gelir elde etmek istiyor.

DORTMUND RAHAT

Resmi maçlarda en son ekim ayında Galatasaray’ı 2-1 mağlup eden Beşiktaş, zorlu Borussia Dortmund deplasmanında alacağı puanla moral bulmayı da hedefliyor. Güven kaybeden Teknik Direktör Sergen Yalçın ve futbolcular, taraftarlara kendilerini affettirmek için puan almak zorunda. Bu arada 6 puanı bulunan Borussia Dortmund’un ilk iki hedefi yok. Alman devi, kazansa da kaybetse de 3. sırada kalacak ve yoluna Avrupa Ligi’nden devam edecek.

PJANIC ÜŞÜTTÜ GİTMEDİ!

Pjanic kadrodan çıkarıldı. Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanan Pjanic, Almanya’ya götürülmedi.
  • Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Akanji, Pongracic, Schulz, Witsel, Bellingham, Malen, Brand, Reus, Haaland.
  • Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Necip, Umut, Josef, Atiba, Can, Ghezzal, Larin, Batshuayi.
  • Stat: Signal Iduna Park
  • Saat: 23.00
  • Hakem: Francois Letexier
  • Yayın: Exxen
[old_news_related_template title="Sergen Yalçın: Oyuncularımızın biraz dinlenmesi lazım" desc="Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, bu sezon Avrupa'daki son maçları olan Dortmund karşılaşması öncesinde basın mensuplarının karşısına geçti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/06/iecrop/sergen-yalcin-depo_16_9_1638809708.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/sergen-yalcin-oyuncularimizin-biraz-dinlenmesi-lazim-6811488/"]