Beşiktaş'ın Avusturya kampında Werder Bremen ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan Josef De Souza'nın sakatlığı beklenenden büyük çıktı. Dizinden yaşadığı menisküs sakatlığının kampta geçmemesi üzerine kendi doktoruna da görünen Josef için ameliyat kararı alındığı öğrenildi. Josef'in İstanbul'da yapılacak son kontrollerinin ardından ameliyat olması ve sahalardan 2-3 ay arası uzak kalması bekleniyor. 33 yaşındaki Josef de Souza, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 40 resmi maçta forma giydi ve 5 gollük katkı sağladı.

BEŞİKTAŞ'TAN JOSEF DE SOUZA AÇIKLAMASI

Siyah beyazlı kulüp, Josef de Souza'nın sakatlığına ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Futbol A Takımımızın Avusturya kampında oyuncumuz Josef de Souza’nın, sağ dizinde ağrı hissetmesi üzerine yapılan MR görüntülemesinde sağ diz lateral menisküs yırtığı saptanmış ve konservatif tedaviye başlanmıştır. Ancak oyuncumuzun dizindeki reaksiyonun konservatif tedaviye yanıt vermediği değerlendirilmiş olup 20.07.2022 tarihinde artroskopik menisküs cerrahisi işlemi yapılmasına karar verilmiştir."

JOSEF DE SOUZA'DAN PAYLAŞIM

Beşiktaş'ın deneyimli orta sahası sakatlık haberinin ardından sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: "Her savaşı kazanamayız ama kazanamamamız kaybettiğimiz anlamına da gelmez. Bu ameliyatı olmak zorunda kalmamak için çok savaştım ama maalesef bazen işler bizim kontrolümüzde olmuyor. Ancak her zaman başlangıçlar değil; sonlar önemlidir. Eminim ki bu sezonu her zaman olduğu gibi güçlü ve sağlam bir şekilde bitireceğim. Tekrar güçlü olmanın verdiği onurla yapmayı en çok sevdiğim şey olan futbol oynamaya devam edeceğim. Doktorlarımıza ve sağlık ekibimize ameliyat olmadan iyileşmem için gösterdikleri çaba için teşekkür ediyorum ama maalesef ameliyat olmak zorundayım. Artık önümüze bakma zamanı. Çok kısa süre içinde daha güçlü döneceğim!" [old_news_related_template title="Beşiktaş, Emrecan Uzunhan transferini bitirdi" desc="Beşiktaş, Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbulspor'un genç savunmacısı Emrecan Uzunhan'ı transfer etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/07/18/iecrop/emrecan-54567_16_9_1658160202.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/besiktas-emrecan-uzunhan-transferini-bitirdi-7256278/"]