TEKNİK Direktör Sergen Yalçın’la krizi çözüp yeniden anlaşan Beşiktaş’ta gözler transfere çevrildi. Gündemdeki iki isim Aleksandar Mitrovic ve Alex Teixeira için siyah-beyazlı formayı giyen oyuncular da devreye girdi. Takımın orta sahası Josef de Souza önceki gün vatandaşı Teixeira ile birlikte yemek yedi. Josef’in şu an kulüpsüz olan 31 yaşındaki 10 numaraya hem kulüp hem de Türkiye hakkında olumlu referans verdiği öğrenildi.

DEVLER LİGİ AVANTAJI

SANTRFORDA Sergen Yalçın’ın 1 numaralı isteği olan Aleksandar Mitrovic de eski Beşiktaşlı Dusko Tosic’le birlikte tatil yapıyor. Tecrübeli stoperin vatandaşına siyah-beyazlılara gitmesi yönünde tavsiyede bulunduğu öğrenildi. Fulham’la Premier Lig’de küme düşen 26 yaşındaki Sırp golcünün takımdan ayrılması bekleniyor. Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde oynama avantajını kullanarak Mitrovic’i kiralamaya çalışıyor.

SON SÖZ SERGEN YALÇIN'DA

TRANSFERDE 4 büyüklerin de listesinde olan Kenan Karaman’da Beşiktaş mutlu sona çok yakın. Fortuna Düsseldorf’tan ayrılan ve bonservisi elinde olan milli forvetle anlaşmaya varan siyah-beyazlılarda imza öncesi Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın onayı bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcı Kenan’ı isterse, yıllık 1 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalanacak. [old_news_related_template title="Beşiktaş-Aktif Reklam davasında son karar verildi" desc="Aktif Reklam'ın Beşiktaş'tan 6.5 milyon dolar talebiyle açtığı dava Yargıtay'da sonuca bağlandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/23/iecrop/besiktas-shutter_16_9_1624463294.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/besiktas-aktif-reklam-davasinda-son-karar-verildi-6501975/"]

ROSIER'DE İŞLEM TAMAM

BEŞİKTAŞ’TA Valentin Rosier takımda kalıyor. Kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından kulübü Sporting Lizbon’la görüşmelere başlayan siyah-beyazlılar, Portekiz ekibiyle anlaşma sağladı. Kara Kartal, 24 yaşındaki Fransız sağ beki zorunlu olmayan satın alma opsiyonlu kiralama yöntemiyle kadrosuna katacak. İmzalar en kısa sürede atılacak.

SALİH UÇAN GÜN SAYIYOR

KARA Kartal’ın prensipte anlaşmaya vardığı Salih Uçan, imza atmak için yönetimden gelecek haberi bekliyor. Beşiktaş, Alanyaspor’dan ayrılan 27 yaşındaki orta sahayla el sıkışmış ancak transfer, Sergen Yalçın’la yapılan görüşmeler nedeniyle resmiyet kazanmamıştı. Açıklanan ilk transferin Salih Uçan olması bekleniyor.