Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, memleketi Artvin’in Yusufeli ilçesinde Beşiktaşlı taraftarların organize ettiği etkinliğe katıldı. Burada davul zurnayla karşılanan Kocadağ, Yusufeli Kaymakamı Hüseyin Kaptan’ı ziyaret ettikten sonra bir restoranda imzalı forma dağıttı.

"BU TRANSFERLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Takımın çok güzel bir hazırlık dönemi geçirdiğini kaydeden Kocadağ, “Uzun dönemdir kamp yapamıyorduk. Bu sezon öncesi iki tane kamp yaparak hem Avusturya’da hem İspanya’da kamplar ve çok ciddi rakiplerle hazırlık maçları yaparak hazırlandık. Bu maçlarda artıları, eksileri hocamız değerlendirdi. Bu hafta lig başlıyor. Cumartesi günü Kayserispor’la inşallah lige başlayacağız. Dün akşam itibarıyla bir transferimiz daha İstanbul’a geldi. Takıma takviye noktasında hocamızın istediği 1-2 bölge daha var. Oralarda da profesyonel ekibimiz çalışmaları yapıyor. Profesyonel ekibimizin çalışmaları neticesinde bizim de katkılarımızla, başkanımızın da onayıyla bu transferleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

SERDAR SAATÇI KONUSU

Serdar Saatçı'nın, kampta yaşanan olaydan sonra özür dilediğini hatırlatan Kocadağ, “Camiadan özür dilemesi çok önemliydi. Sonra geldi; başkanımızdan ve yönetim kurulundan, takım arkadaşlarından özür diledi. Biz kendisi ile sözleşme uzatma noktasında temasımız oldu. Yine arkadaşlarımız bu konuda görüşüyorlar, ya sözleşme uzatma noktasında ya da diğer konularda ilerleyen günlerde göreceğiz ne yapacağımızı. Bir şekilde Serdar ile yola devam etme noktasında uzun bir kontrat yapma noktasında isteğimizi biz belirttik" ifadelerini kullandı. Emre Kocadağ, konuşmasına şöyle devam etti: "Hocamız teknik ve taktik anlamda çok donanımlı. Uzun yıllardır benimsediği bazı taktikler, teknik noktada verdiği kararlar var. Alıştığı bir sistem var. Ama oyunun gidişatına göre de kendi bilgisi ve isteği dahilinde bu değişiklikleri yapacaktır. Her iki taktiği de denedi, teknik anlamda benim çok fazla yorum yapmam doğru olmaz. Bu hocamızın ve teknik ekibin kararıdır. Beşiktaş sahaya maçı kazanmak için çıkar. Maçı kazanmak için ne gerekiyorsa, oyunculara hangi tekniği vermesi gerekiyorsa, hangi taktiği uygulaması gerekiyorsa onu verecek ve uygulayacaktır. Önemli olan sahada seyir zevki yüksek, hem de sonuca etki edecek, iyi bir sonuç alabilecek teknik ve taktik olarak bilgi ve donanımı sahaya yansıtmak. Hocamız bunu üstesinden geleceğine inanıyorum.” [old_news_related_template title="Beşiktaş'tan Fikret Orman’a 7 milyon 384 bin TL’lik dava" desc="Beşiktaş, KMPG raporlarının ardından eski başkanlardan Fikret Orman'a zarar davası açtı. Fikret Orman, hakkında açılan dava ile ilgili açıklama yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/02/iecrop/depophotos_16494055_16_9_1659420245.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/besiktastan-fikret-ormana-7-milyon-384-bin-tllik-dava-7283325/"] [old_news_related_template title="Beşiktaş yeni sol bek Arthur Masuaku için anlaşmaya vardı" desc="Beşiktaş, West Ham'ın sol beki Arthur Masuaku'yu gece saatlerinde İstanbul'a getirdi. Oyuncunun sağlık kontrollerinde problem yaşanmazsa resmi kiralık sözleşme imzalanacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/01/iecrop/arthur-masuaku-depo_16_9_1659373009.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/besiktas-yeni-sol-bek-arthur-masuaku-icin-anlasmaya-vardi-7282799/"]