2021-22 sezonu da Fenerbahçe’nin derdine derman olmadı. Kayserispor’a 1-0 yenilip kupaya veda eden sarı-lacivertliler yine üzgün ve bir o kadar da kızgın... Sezon başında yapılan transferlerden Crespo ve Kim Min Jae haricinde katkı veren yok. Berisha sadece 3 gol atabilirken beklentilerin çok uzağında kaldı. Gönderilen Frey, Samatta ve Thiam, bu sezon takımlarında 34 gole imza attı. Berisha ile Rossi, bu üçlünün yanına bile yaklaşamadı.

İSTİFA SESLERİ TAVAN

Geçici olarak göreve gelen İsmail Kartal’ın oyuncular üzerindeki otoritesi çok zayıf. Futbolcular bir sonraki sezon takımın başında olmayacak olan Kartal’a saygı duymuyor. Başkan Ali Koç’un 3.5 yıllık görev sürecinde hiçbir başarısı yok. Koç, 61 transfere 150 milyon Euro harcamasına rağmen bir tek kupa kazanamadı. Camia, genel kurul çağrısı yapıyor. Yaşanan başarısızlıklara karşı istifa çağrıları gün geçtikçe yükseliyor.

KONFERANS'TA UMUT YOK

Ligde ve kupada hasretini sürdüren sarı-lacivertlilerin şu an ise elinde bir tek UEFA Konferans Ligi kaldı. Fenerbahçe, 17 Şubat’ta evinde 24 Şubat’ta ise deplasmanda Slavia Prag ile mücadele ederek. Taraftarların Çekya ekibiyle oynanacak iki maçtan umudu yok.

YİNE SİLBAŞTAN!

Fenerbahçe'de sezon sonunda yine köklü değişiklikler olacak. Yap-boz tahtasına dönen sarı-lacivertlilerin teknik ve idari kadrosunda değişiklikler yapılacak. Kadroda büyük bir revizyona gidilecek ve her şey silbaştan olacak. Yönetim, Yunan yıldız Pelkas ile sezon sonunda yolları ayıracak. 28 yaşındaki futbolcuya Rusya ve İtalya’dan teklifler geliyor. Sarı-lacivertliler, bu sezon yokları oynayan Pelkas’tan gelir elde etmeyi hedefliyor. [old_news_related_template title="Emre Belözoğlu: Her zaman Fenerbahçe taraftarına layık olmaya çalıştım" desc="Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe taraftarının kendisine vermiş olduğu destekle alakalı olarak, her zaman Fenerbahçe taraftarına layık olmaya çalıştığını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/09/iecrop/emrebeloz_16_9_1644416632.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/emre-belozoglu-her-zaman-fenerbahce-taraftarina-layik-olmaya-calistim-6942782/"] [old_news_related_template title="Fenerbahçe'de Mergim Berisha tepkilerin odağında!" desc="Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe, Kayserispor'a 1-0 yenilerek kupadan elendi. Adını çeyrek finale yazdıran Kayserispor'da sevinç hakimken, sarı-lacivertlilerin ligdeki kötü gidişatına bir de kupaya veda eklendi. Sarı lacivertlilerde tepkilerin odağında ise golcü futbolcu Mergim Berisha var..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/09/iecrop/fenerbahce344561_19752567_16_9_1644395590.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/fenerbahcede-mergim-berisha-tepkilerin-odaginda-6941905/"]