Avrupa Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Fenerbahçe, D Grubu son maçında Alman temsilcisi Eintracht Frankfurt’u konuk ediyor. Üçüncülükteki yeri garanti olan olan, yoluna Konferans Ligi play-off turundan devam edecek sarı-lacivertliler, gruptaki ilk iç saha galibiyetini arıyor. Kanarya’da sakatlıkları süren Altay, Valencia ve Mert Hakan forma giyemeyecek. Mesut Özil de dinlendirilecek. İki takım arasındaki ilk maç 1-1 sona ermişti.

PEREIRA'NIN ÖNCELİĞİ SÜPER LİG

E.Frankfurt maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, önceliklerinin Süper Lig olduğunu tekrarladı. Pereira, “Tabii ki bir Avrupa maçı ve kazanmak istiyoruz. Ancak gerçekçi olmamız gerekiyor. İlk günden beri söylediğim gibi bizim ana hedefimiz lig. Değişiklikler olabilir ama yine de güçlü bir kadro sahada olacak. Önemli olan her zaman Fenerbahçe, ben değilim. Son maçtaki gibi oynarsak seviyemiz çok daha yukarıda olur” dedi. Jose Sosa ise kazanmak istediklerini söylerken “Bu maçtan sonra ligi düşünmek için zamanımız olacak” ifadesini kullandı.
  • Muhtemel 11'ler:
  • Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim, Szalai, Ferdi, Gustavo, Sosa, Osayi-Samuel, İrfan Can, Berisha, Rossi.
  • Teknik Direktör: Vitor Pereira
  • E. Frankfurt: Trapp, Tuta, Hinteregger, Ndicka, Chandler, Sow, Jakic, Kostic, Kamada, Paciencia, Borre.
  • Teknik Direktör: Oliver Glasner
[old_news_related_template title="Galatasaray, Lazio karşısında yılın finaline çıkıyor!" desc="Avrupa Ligi'nde Lazio ile karşılaşacak olan Galatasaray, liderliği garantileyip Mart 2022'ye kadar rahat etmenin peşinde. Galatasaray, Avrupa Ligi E Grubu son maçında rakibine yenilmezse son 16 turuna direkt kalacak, ‘play-off’u es geçecek." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/09/iecrop/2021-11-25t191232z_1423545867_up1ehbp1hcufg_rtrmadp_3_soccer-europa-gal-olm-report_16_9_1639033394.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/galatasaray-lazio-karsisinda-yilin-finaline-cikiyor-6816544/"]