Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'ı, 10 kişi kaldığı maçta 2-1 mağlup ederek kritik bir galibiyete imza attı. Maçın ardından Fenerbahçe taraftarları yurdun dört bir yanında sevinç gösterilerinde bulundu. İşte bazı illerden Fenerbahçe taraftarının galibiyet coşkusu:

ADIYAMAN

Derbi maçı sonrasında sahadan galibiyetle ayrılan Fenerbahçeliler Adıyaman sokaklarına inerek kutlama yaptı. Sarı-lacivertli taraftarlar kent merkezinde sokaklara indi. Sümer Meydanı'nda toplanan Fenerbahçeli taraftarlar burada galibiyeti kutladı. Ellerinde meşaleler bulunan taraftarlar Sümer Meydanı'nda bulunan Atatürk heykeline çıkarak sloganlar attı. Galibiyeti kutlayan taraftarlar daha sonra Gölbaşı Caddesi üzerinden Adıyaman Kalesine kadar yürüdü. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kutlamada Fenerbahçeli taraftarlar arasında zaman zaman gergin anlar da yaşandı. Polis ekipleri anında müdahale ederek olayların büyümesini engelledi. Bir süre Adıyaman caddelerinde kutlama yapan taraftarlar daha sonra ayrıldı.

HATAY

Hatay'ın Samandağ ilçesinde Fenerbahçe'nin galibiyeti sonrası taraftarlar konvoy oluşturdu. Fenerbahçe'nin 10 kişi kaldığı maçta kazandığı zaferle sarı-lacivertli taraftarlar kendinden geçti. Birçok Fenerbahçe taraftarı araçlar ile konvoy oluştururken, bazıları ise davul ile galibiyeti kutladı.

VAN

Fenerbahçe'nin derbi maçtan galibiyetle ayrılmasının ardından Vanlı taraftarlar sevinç gösterisinde bulundu. Kentin en işlek caddeleri olan Cumhuriyet ve Kazım Karabekir caddelerine çıkan taraftarlar, Galatasaray'a karşı alınan galibiyeti doyasıya kutladı. Kimi taraftarların da araçlarıyla korna çalarak sevinç gösterisinde bulunduğu kutlamalar, olaysız bir şekilde sona erdi.

YÜKSEKOVA

Fenerbahçe ile Galatasaray maçı tüm Türkiye’de olduğu Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde de büyük bir heyecanla izlendi. Yüksekova'da iki takımının taraftarları, nefeslerini tutarak maçı izledi. Maçı kazanan Fenerbahçe, Yüksekovalı Fenerbahçe taraftarları sevince boğdu. Taraftar maçın birimiyle birlikte Cengiz Topel Caddesi üzerinde sloganlar atarak yakınlarının galibiyetini kutladı. Çok sevindiklerini dile getiren Fenerbahçe taraftarı Haşim Kılıç, "Bu mutluluğun tarifi olamaz. Fenerbahçe bu sefer bu maçı güzel bir şekilde aldı. En sonunda da şampiyon olacağız. Tüm Fenerlilere hayırlı olsun" dedi. Kutlamalar olaysız şekilde sona erdi. [old_news_related_template title="Mesut Özil: Ben, Fenerbahçe'yle büyüdüm" desc="Galatasaray derbisine Fenerbahçe kaptanı olarak çıkan ve takımının ilk golünü atan Mesut Özil, galibiyetin ardından konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/21/iecrop/mesut-ozil-depo_16_9_1637520709.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/mesut-ozil-ben-fenerbahceyle-buyudum-6782400/"]