Sezon sonuna kadar takımın emanet edildiği İsmail Kartal, 6.5 yılı aşkın bir süre sonra yeniden Fenerbahçe kulübesinde sahaya çıkıyor. Takım otobüsünün kurşunlanması sürecinde, kaçan şampiyonluk sonrası 30 Mayıs 2015’te sarı-lacivertlilere veda eden tecrübeli çalıştırıcı, Antalya’da yeni bir sayfa açıyor. Kartal, galibiyetle başlamak ve takımını üst sıralara taşımak istiyor. Fenerbahçe’de teknik heyet de netleşti. Recer Karatepe, Sercan Terzioğlu ve Kemal Kurak yardımcı antrenör olarak ekibe dahil edildi.
  • Muhtemel 11'ler
  • Antalyaspor: Boffin, Veysel, Kudryashov, Naldo, Bünyamin, Poli, Ribeiro, Güray, Amilton, Crivelli, Doğukan.
  • Fenerbahçe: Berke, Osayi, Tisserand, Kim Min Jae, Ferdi, Gustavo, İrfan can, Mesut Özil, Rossi, Pelkas, Serdar Dursun.

FENER'DE EKSİK ÇOK

Fenerbahçe, Antalyaspor deplasmanında sakatlıktan yeni çıkan Berisha dışında, grip olan Novak ve Valencia ile bağırsak enfeksiyonu yaşayan Szalai’den yoksun. Crespo, Altay ve M. Hakan diğer eksikler. Antalya’da ise Amilton ile yollar ayrıldı. [old_news_related_template title="Türkiye Kupası'nda Son 16 eşleşmeleri! Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor..." desc="Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu Kura Çekimi, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un Türkiye Kupası'ndaki rakipleri belli oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/01/14/iecrop/depophotos_17144178_16_9_1642150646.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/turkiye-kupasinda-son-16-eslesmeleri-besiktas-fenerbahce-trabzonspor-6887683/"]