Bazıları büyük beklentilerle alındı. Kimisine yatırım, kimisine stepne gözüyle bakıldı. Takımın gol yükünü çekmesi beklenen de vardı, savunmanın bankosu olması istenen de... Bazıları dönem dönem iyi performans da verdi ama gelinen noktada Fenerbahçe kadrosunda ciddi bir şişkinlik oluştu. Tisserand kendini yeniden A Takım’a atmayı başarsa da tamamı yabancı yedi ismin Fenerbahçe’yle süresi doldu. Şimdiki soru şu: Bu futbolcularla yollar nasıl ayrılacak?

İKİ GENÇ DE KİRALIK GİDECEK

Luiz Gustavo, Samatta, Pelkas, Berisha, Caulker, Lemos ve Meyer... Olağan şüpheli yedi, Fenerbahçe’den öyle ya da böyle ayrılacak. Sarı-lacivertli yönetim bu futbolcuların görkemli maliyetinden kurtularak bütçede boşluk oluşturmak istiyor. Bonservis geliri ise ek bir katkı olarak görülüyor. Bu oyuncuların bu sezonki toplam maaşı 13 milyon Euro’yu buluyor. Öte yandan sarı-lacivertli yönetim yeni transfer transfer Tiago Çukur ile genç sol bek Cağtay Kurukalıp’a da kiralık kulüp arıyor.

MERT HAKAN GERİ DÖNÜYOR

Sakatlığını tamamen atlatan Mert Hakan Yandaş, Dinamo Kiev ile oynanacak rövanş maçında forma giyebilecek. İlk maçta sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan tecrübeli orta saha, Jorge Jesus’tan görev bekliyor. Jesus da Mert Hakan’ı dün as takımla denedi. Bu futbolcunun ilk 11’de oynama ihtimali arttı.