Fenerbahçe'de forvet transferi için çalışmalar sürüyor. Sosyal medyada taraftarların yaptığı yoğun istek üzerine yönetim, geçen sezonu Beşiktaş’ta kiralık geçiren Michy Batshuayi’yi gündemine aldı. Yönetici Selahattin Baki, Belçikalı golcünün transferi için oyuncunun menajeri ve Chelsea kulübüyle temasa geçerek şartlarını sordu. Chelsea de 1 yıl daha sözleşmesi olan Batshuayi’yi bonservisiyle satmayı düşünüyor. Fener’in hedefi uygun bir bedelle transferi yapmak.

GOMEZ'E TEKLİF YAPILDI

Sörloth, sarı-lacivertli yönetimin listesinin üst sıralarındaki yerini koruyor. Leipzig’de oynama şansı azalan Sörloth’un Fener’e gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Alman kulübün idarecilerinden Fenerbahçe’nin teklifine yanıt vermesi bekleniyor. Yönetim, Uruguaylı golcü Maxi Gomez’in transferi için Valencia ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor. Fener, 8 milyon euro bonservis ve 2 milyon euro başarı bonusları içeren bir teklif sundu.

SAMATTA GENK'TE

Fenerbahçe, Tanzanyalı golcü Samatta’nın kiralık transferi için Genk ile anlaşmaya vardı. Genk, eski oyuncusu Samatta’yı 1 yıllığına kiralayacak. Samatta, resmi sözleşmeyi imzalamak üzere Belçika’ya gitti. [old_news_related_template title="Jorge Jesus'tan Arda Güler eleştirilerine yanıt" desc="Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Slovacko maçı öncesi yaptığı açıklamada Arda Güler eleştirilerine yanıt verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/10/iecrop/depophotos_17635724_16_9_1660152549.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/jorge-jesustan-arda-guler-elestirilerine-yanit-7300608/"]