Süper Lig'de devre arası transfer sezonunun başlamasıyla birlikte adı Galatasaray ile anılan Mario Balotelli için Adana Demirspor cephesinden açıklama geldi. Galatasaray'ın Balotelli'yi transfer etmek istediği iddiaları üzerine bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, "Kulağımıza gelen bir şey yok. Benden oyuncu almak kolay mı?" ifadelerini kullandı. İtalyan yıldız Mario Balotelli'nin kısa bir süre önce sosyal medyada yaptığı Fatih Terim paylaşımının hatırlatılması üzerine Murat Sancak; "Mario'nun, Fatih Terim'e saygısı var. Ona destek vermek için paylaşım yaptı" dedi.

"TÜRKİYE'DE BİR TAKIM OLMAZ"

31 yaşındaki İtalyan golcünün Türkiye'de başka bir takıma gidemeyeceğini söyleyen Murat Sancak, "Balotelli, Türkiye'de hiçbir takıma gitmez. Sadece 'Ben git' dersem gidebilir. Onun dışında gidemez. Mario'yu şu an bırakır mıyım? Süper Lig'in en iyi oyuncusu" açıklamasını yaptı.

"10 MİLYON EURO'YA GÖRÜŞÜRÜZ"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ayrıca "Paraları varsa, Mario Balotelli için görüşebiliriz. 10 milyon Euro varsa, görüşürüz. Bize teklif gelmedi. Zaten bırakmak gibi bir düşüncemiz de yok" dedi. Adana temsilcisinin sezon başında kadrosuna kattığı İtalyan yıldız, ligin ilk yarısını 18 maçta 7 golle tamamlamayı başardı. Öte yandan tecrübeli golcü, 7 golün yanı sıra arkadaşlarına da 2 gol pas verdi. [old_news_related_template title="Galatasaray'da dev revizyon! 3 isim yolcu..." desc="Galatasaray'da revizyon zamanı... Luyindama’nın Antwerp’e kiralanması an meselesi. Assunçao ve Babel’in de gönderilmesiyle açılacak olan yabancı kontenjanı yeni takviyelerle dolacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/28/iecrop/02-kurtarildi_16_9_1640669716.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/galatasarayda-dev-revizyon-6853096/"] [old_news_related_template title="Mame Thiam Fenerbahçe'yi pişman etti!" desc="Sezon başında Fenerbahçe'den gönderilen Mame Thiam, Kayserispor'daki performansıyla parmak ısırtıyor. Fenerbahçe'nin golcülerini sollayan Thiam, son 5 haftada Süper Lig'in en verimli hücum oyuncusu haline geldi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/28/iecrop/mame-thiam-546567_16_9_1640673295.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/mame-thiam-fenerbahceyi-pisman-etti-6853216/"]