Süper Lig'in 35. haftasında 17 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak Galatasaray, maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşam Fatih Karagümrük ile oynanan lig maçında tam süre alan futbolcular günü yenilenme çalışması yaparak geçirdi. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra gruplar hâlinde 5’e 2 pas oyunu oynandı. Antrenmanın devam eden bölümünde pas çalışması üzerinde durulurken, ana bölümünde dar alanda dayanıklılığa yönelik çift kale oyun gerçekleştirildi. Son bölümde interval koşular yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

FALCAO VE KEREM HASTANELİK OLDU

Galatasaray'ın antrenmanında yürekleri ağza getiren bir olay yaşandı. Çalışma sırasında bir pozisyonda Radamel Falcao ile Kerem Aktürkoğlu kafa kafaya çarpıştı. Yere yığılan iki futbolcuya sağlık ekibi hemen müdahale etti. Falcao ve Kerem ilk müdahalenin ardından gerekli tetkikleri yapılmak üzere hastaneye sevk edildi. Galatasaray, Falcao ve Kerem'in sağlık durumları hakkında açıklama yaptı. Açıklamada "Radamel Falcao’nun yüz kemiklerinde kırık tespit edildi. Oyuncumuzun bu akşam anestezi altında kapalı bir redüksiyon müdahalesi ile tedavisi planlandı. Yapılan tetkiklerinde herhangi bir problem ile karşılaşılmayan Kerem Aktürkoğlu ise tedbir amaçlı olarak gözetim altında tutulacaktır" denildi.

DEANDRE YEDLIN'İN SAĞLIK DURUMU

Martin Linnes ve Arda Turan, günü tedaviyle geçirdi. Fatih Karagümrük maçında aldığı darbenin ardından sakatlanarak oyuna devam edemeyen DeAndre Yedlin’in yapılan tetkiklerini sonrası sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildi ve tedavisine başlandı. Deneyimli sağ bekin en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Galatasaray, Göztepe maçının hazırlıklarına 13 Nisan Salı günü saat 17.00’de yapacağı antrenmanla devam edecek. [old_news_related_template title="Kolombiya Radamel Falcao'yu konuşuyor" desc="Galatasaray'ın yıldızı Radamel Falcao'nun, Karagümrük maçında yedek oturması Kolombiya'da tartışma konusu oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/11/iecrop/falcao-depo_16_9_1618134997.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/kolombiya-radamel-falcaoyu-konusuyor-6366818/"]