Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 11 Haziran’daki seçimi kazanmadan önce vaat olarak “Transferler ve bütçe hazır” demiş; 1 gün sonraki (GS Lisesi) Pilav Günü’nde de “3-4 nokta transferimiz var. Takımı bozmayı düşünmüyoruz” açıklamasını yapmıştı. Planlar tutmadı! 14 Haziran’da resmen işbaşı yapan Özbek ve ekibi, geride kalan 43 günde kadroya 5 takviye yapıp bu isimleri kampa yetiştirebildi: Oliveira, Abdülkerim, Dubois, Kazımcan ve Seferovic.

KADRO HALA BELİRSİZ

Teknik Direktör Okan Buruk, Özbek’in “Takımı bozmayı düşünmüyoruz” sözlerinin aksine kadronun tamamen yenilenmesini talep ederken 5 transfer daha istedi. Bu 5 transferin kimler olacağı ve takıma ne zaman katılacağı belirsiz. Cimbom, Süper Lig’de açılışı 7 Ağustos’ta Antalya deplasmanında yapacak. İlk resmi maça 12 gün kala, 5 transferin nasıl yapılacağı merak konusu. Üstelik takımdan ayrılacaklar da netleşmiş değil. Yönetimi zor bir süreç bekliyor.

RAKİP SALERNITANA

Galatasaray'ın ikinci Avusturya kampı başladı. Sarı-kırmızılılar bu akşam 20.00’de Salernitana, 31 Temmuz’da Fiorentina hazırlık maçları yapacak. Buruk; Luyindama ve Aytaç’ın da aralarında bulunduğu futbolcuları 30 kişilik Avusturya kafilesine dahil etmedi. Bu kampta, yolların ayrılacağı diğer isimler de belirlenecek.