Sezon başladı ama Galatasaray’ın stoper tandemi hala belli değil. Victor Nelsson’a Sevilla’dan sonra Aston Villa da talip oldu. İngiltere Premier Lig ekibi, Sevilla’dan aldığı Diego Carlos aşil tendonundan sakatlanınca, Cimbom’un Danimarkalı stoperine göz dikti. Sky Sports, Villa’nın bu transfer için 17 milyon euro’yu gözden çıkardığını duyurdu. Nelsson ile ilgili belirsizlik sürerken sarı-kırmızılılar için farklı stoper isimleri ortaya atıldı. Vitoria Guimaraes’den Abdul Mumin, Zürih’ten Becir Ömeragic ve Djurgardens’tan İsak Hien, öne çıkan isimler.

FATİH TERİM'İN PAHALI YATIRIMI ELDE PATLADI

Fatih Terim’in son döneminde yaptığı en pahalı yatırım olan ve bonservisi için 6.5 milyon euro ödenen Alexandru Cicaldau, elde patladı. Buruk, 25 yaşındaki orta saha oyuncusunun gönderilmesi için rapor verdi. Rumen futbolcu, kontenjan durumuna göre liste dışı da kalabilir. Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Luyindama ve Oğulcan Çağlayan’a da kulüp aranıyor.

OKAN BURUK ORTADA SIKIŞTI

Giresunspor mağlubiyeti ile sarsılan Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk, ilk 11’i değiştirmeye hazırlanıyor. Mertens ve Torreira’nın cuma günkü Ümraniyespor maçında sahada olması bekleniyor. Orta sahanın merkezinde Oliveira ve Midtsjö de var. Yabancı kontenjanı ve sistem nedeniyle bu isimlerden biri kulübeye çekilebilir. Kural nedeniyle sol bekte de Van Aanholt’un yerine Kazımcan’ın oynaması bekleniyor. [old_news_related_template title="Dele Alli, Beşiktaş yolunda! Transfer için gözler '10'da..." desc="Beşiktaş, İngiliz futbolcu Dele Alli'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, Everton ile satın alma opsiyonuyla kiralama konusunda anlaşırken 26 yaşındaki oyuncunun kararı bekleniyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/17/iecrop/dele-alli-356456_16_9_1660714547.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/dele-alli-besiktas-yolunda-transfer-icin-gozler-10da-7312362/"] [old_news_related_template title="Fenerbahçe, 103 gollü sezonu hatırlattı! Hücum istatistiklerinde zirve..." desc="Jorge Jesus'un Fenerbahçe'si, Süper Lig'de sezona sıra dışı hücum istatistikleri ile başladı. Jesus'un Kasımpaşa maçında ikili orta sahaya dönmesiyle daha etkili olan Fenerbahçe, tüm hücum istatistiklerinde zirvede." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/17/iecrop/jesus-fener-345456_16_9_1660716070.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/fenerbahce-103-gollu-sezonu-hatirlatti-hucum-istatistiklerinde-zirve-7312380/"]