Son dönemde transferde atağa kalkan Galatasaray, Fredrik Midtsjö’nün ardından Lucas Torreira ve Dries Mertens’i de renklerine bağlamaya hazırlanıyor. Bu başarılı operasyonların arkasında ise iki isim yer alıyor. Sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Okan Buruk, hedefteki oyuncuyla en az iki kez konuşarak projelerini anlatıyor ve ikna ediyor. daha sonra ise Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur da futbolcu ve kulübüyle görüşmeleri tamamlayıp noktayı koyuyor.

MERTENS ÇOK ETKİLENDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kadrosunda mutlaka görmek istediği Dries Mertens’le bizzat temasa geçti. Genç hocanın yakın ilgisinden ve kendisine verdiği bilgilerden etkilenen tecrübeli futbolcu, Juventus’un teklifini düşünmeden reddetti. Napoli’den ayrıldıktan sonra bonservisi elinde bulunan 35 yaşındaki Belçikalı futbolcunun, küçük pürüzlerin giderilmesinin ardından sarı-kırmızılılara imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

BERKAN VE ÖMER VEDAYA HAZIRLANIYOR

Mouratan'ı Pisa’ya kiralayan Galatasaray, kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmayı sürdürecek. Berkan Kutlu’ya aralarında Beşiktaş’ın da yer aldığı takımlardan teklifler gelmeye başladı. Ömer Bayram’a ise başta Giresun olmak üzere birçok Anadolu kulübünün talip olduğu bildirildi.

SAVUNMA NELSON'A BAĞLI

Sevilla, Marcao’nun ardından sarı-kırmızılıların diğer stoperi Victor Nelsson’u da almaya kararlı. İlk teklifi geri çevrilen İspanyol ekibinin Danimarkalı futbolcu için bu kez 17 milyon euro ile Galatasaray kulübünün kapısını çalacağı öğrenildi. Cimbom ise bu rakamı 20 milyona kadar yükseltmeyi planlıyor. Nelsson’un ayrılması durumunda Galatasaray’ın acil eylem planı hazır. Yönetim, Teknik Direktör Okan Buruk’un isteği doğrultusunda stoper bölgesi için Sassuolo’dan Kaan Ayhan ve bonservisi elinde bulunan Jason Denayer ile temasa geçecek. [old_news_related_template title="Galatasaray'da şampiyonluk ışığı Mertens" desc="Galatasaray'a transfer olması beklenen Dries Mertens, bu sezon 3.5 milyon Euro garanti ücret alacak. Cimbom şampiyon olursa kontratı aynı ücretten bir sezon daha uzayacak. Anlaşmada bonuslar da bulunuyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/05/iecrop/depophotos_17549724_16_9_1659680840.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/galatasarayda-sampiyonluk-isigi-mertens-7289537/"]