Süper Lig’in 14. haftasında Beşiktaş’ı deplasmanda 4-0 mağlup eden Giresunspor’da Teknik Direktör Hakan Keleş maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını söyleyen Hakan Keleş, “Galibiyet almak istiyorduk. Puana ihtiyacımız var. Beşiktaş öne geçebilirdi ama penaltıyla kırılma anı yaşandı ve bir türlü toparlayamadılar biz de bundan faydalandık. Oyun olarak çok iyi oynadığımızı düşünmüyorum ama skor elde ettik. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. 3 puan kazandık. Kalıcı olmak istiyoruz ligde... Gol yememek çok önemliydi benim için. Buna da çok önem veriyorum. Yakaladıklarımızı attık. Beşiktaş’ın kötü gidişatı var ama Trabzonspor’dan sonra ikinci sıradalar iç sahada. Burada kötü gidişatın verdiği bir baskı olacağını biliyorduk. Hücumda çok etkili Beşiktaş ama savunmada zaafları vardı. Onlardan yararlandık diyebilirim” diye konuştu.

“ATTIĞIMIZ GOLÜ KESİNLİKLE YANLIŞ BULUYORUM”

Devre arasında forvet transferi yapmak istediklerini söyleyen Hakan Keleş, Beşiktaş karşısında attıkları son gol hakkında ise, “Golü kesinlikle yanlış buluyorum. Ben oyuncularıma bunu söyledim ama görmediklerini söylediler. Ben böyle bir golün atılmasını istemezdim. Gol konusunda oyunculara içeride de kızdım hatta... İkinci golde Mert’in ayağı kaydı. Kalecinin ayağının kaydığını düşündüklerini söylediler. Beşiktaş kulübesinden Stefano sordu bunu, ben de bu golün atılmasını istemezdim dedim. Oyuncularımın bu konuda rahatsızlık duyduğunu düşünüyorum. Bazı tepkilerim oldu oyuncularıma. Ben oyun kısmındayım. Oyuncularım 3-0’dan sonra şov amaçlı hareketler yapınca onları da uyardım. İşin bu kısmında değiliz biz” ifadelerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ'IN ERTELEME TALEBİNİ DESTEKLEDİK”

44 yıl aradan sonra lige çıktıklarını ve kalıcı olmak istediklerini söyleyen Hakan Keleş, “44 yıl aradan sonra lige çıkmak ve tutunmak kolay değil. Transferimiz geldiğimizde kapalıydı ve zor açtık. Yine kapalı, yine açmak için uğraşacağız. İyi bir grafik yakalamak istiyoruz. Ligin ikinci yarısı çok daha zor. Gerekli takviyelerle ikinci yarıda iyi performans sergilemek istiyoruz” dedi. Son olarak Beşiktaş’ın erteleme talebiyle ilgili konuşan Keleş, “Beşiktaş maçtan önce Avrupa kupası nedeniyle bize sordu ertelemeyi ve biz elimizden geleni yaparız dedik. Başkanımız Beşiktaş’ın talebini söyledi, ben de “Bizim için fark etmez. Cumartesi de oynarız, Pazar da oynarız” dedik ama federasyon galiba izin vermemiş. Bizim maçın ertelenmesi konusundaki duruşumuz bu şekildeydi.” diyerek sözlerini tamamladı. [old_news_related_template title="Mert Günok'tan inanılmaz hata! Yıkıldı..." desc="Beşiktaş'ın Giresunspor ile oynadığı karşılaşmada Mert Günok, konuk ekibin attığı ikinci golde yaptığı büyük hata sonrası adeta yıkıldı. Mert Günok, dördüncü golden önce de büyük bir talihsizlik yaşadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/27/iecrop/812aa7d9-4fe3-4a78-9260-da6641a87c0b_16_9_1638034578.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/mert-gunoktan-inanilmaz-hata-yikildi-6794407/"]