Juventus Kulübü, Manchester United'a transfer olan Cristiano Ronaldo için alacağı bonservis bedelini açıkladı. İtalyan ekibi, Manchester United'ın 36 yaşındaki Portekizli yıldız için 15 milyon Euro bonservis ödeyeceğini duyurdu. Bu rakamın 5 mali yılda parça parça ödeneceği açıklandı. Öte yandan Manchester United'ın Cristiano Ronaldo için 8 milyon Euro bonus ödemesi yapacağı da ilan edildi. [old_news_related_template title="Juventus hisselerinde Ronaldo rüzgarı" desc="Ronaldo transferinin ilk yılında Juventus hisseleri yüzde 150 değerlenmişti ancak beklenen başarının gelmemesi ve pandemiyle sert düşüş geldi. Şimdi gidiş haberiyle hisse yönünü yukarı çevirdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/27/iecrop/shutterstock_1302982387_16_9_1630072760.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/juventus-hisselerinde-ronaldo-ruzgari-6616996/"] Kırmızı Şeytanlar ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak Portekizli yıldızın söz konusu sözleşme kapsamında haftalık 480 bin pound kazanması bekleniyor. Cristiano Ronaldo, haftalık 480 bin pound alması halinde Chelsea'nin yeni transferi Romelu Lukaku'yu geride bırakarak zirveye yerleşecek.

İLK MAÇINA 11 EYLÜL'DE ÇIKABİLİR

Cristiano Ronaldo, Manchester United formasıyla ilk maçına milli aradan sonra çıkacak. Deneyimli futbolcu, 11 Eylül'de Old Trafford'da oynanacak Newcastle United maçında görev verilmesi halinde süre alabilecek.

"İNANILMAZ BİR YOLCULUK OLDU"

Juventus kulübü, yaptığı yazılı açıklama ile yıldız oyuncuya veda etti. Resmi internet sitesinden bir veda mesajı yayımlayan İtalyan kulübü, yaptığı açıklamada, "Birlikte yaşanan çok fazla unutulmaz an var. Onları ezbere hatırlayabilir ve yeniden yaşayabiliriz ama bu bize yardımcı olmaz. Çünkü herkesin CR7 ile ilgili özel bir hafızası var. Herkesin bu uzun yolda silinmemesi gereken anıları var çünkü herkes bu yolda birlikte yürürken neler hissettiğini her zaman hatırlayacak. Bugün, üç yıl önce 10 Temmuz'da doğan o bağ sona erdi ama yazılanlar sonsuza kadar kalacak. İnanılmaz bir yolculuk oldu" denildi.