Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Nef Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada gol perdesini son haftaların formda ismi Kerem Aktürkoğlu açtı. Maçın 16. dakikasında gelişen Galatasaray hücumunda atağı başlatan Kerem Aktürkoğlu, finali de yapan isim oldu. Orta sahada Kerem Aktürkoğlu ile başlayan atakta, Olimpiu Morutan'ın pasıyla tekrar topla buluşan Kerem Aktürkoğlu, karşı karşıya pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı Berke Özer'in solundan ağlarla buluşturdu.

ÇIKIŞINI SÜRDÜRDÜ

Kerem Aktürkoğlu, böylece son haftalarda yaşadığı çıkışı Fenerbahçe derbisinde de sürdürmeyi başardı. Son 10 resmi maçta ağları 5 kez sarsan Kerem Aktürkoğlu, bu gollerin ikisini Milli Takım'da, ikisini Süper Lig'de, birini de UEFA Avrupa Ligi'nde kaydetti. Lokomotiv Moskova ile deplasmanda oynanan maçla çıkışa geçen Kerem Aktürkoğlu, maçı 1-0 kazanan Galatasaray'ın tek golüne imza atmıştı. Ligde Gaziantep FK ağlarını da havalandıran 23 yaşındaki futbolcu, Milli Takım'da Cebelitarık ve Karadağ maçlarında gollerine devam etti. Kerem Aktürkoğlu, son olarak da Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ı 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

MÜTHİŞ YÜKSELİŞ

TFF 3. Lig'de 24Erzincanspor forması giyerken Galatasaray'ın radarına giren Kerem Aktürkoğlu, 2 Eylül 2020 tarihinde sarı-kırmızılı ekibe imza attı. İlk sezonunda 27 Süper Lig maçında 6 gol, 3 asistlik bir performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu, son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladı. Bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 22 resmi maçta 5 gol atan Kerem Aktürkoğlu, 4 de asiste imza attı. Kerem Aktürkoğlu ayrıca 2007-2008 sezonundan bu yana Galatasaray formasıyla Fenerbahçe'ye gol atan en genç futbolcu oldu. [old_news_related_template title="Kerem Aktürkoğlu'nun golü, Abdülkadir Ömür'ün asisti mest etti!" desc="A Milli Takım'ın Karadağ'daki beraberlik golünü atan Kerem Aktürkoğlu ve asistin sahibi olan Abdülkadir Ömür, goldeki iş birlikleriyle beğeni topladılar." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/16/iecrop/kerem-akturkoglu546576_16_9_1637094895.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/spor/futbol/kerem-akturkoglunun-golu-abdulkadir-omurun-asisti-mest-etti-6773031/"]