UEFA Avrupa Ligi play-off turunun ilk maçında temsilcimiz Sivasspor, deplasmanda Malmö ile karşı karşıya geldi. Yeni Malmö Stadı’nda oynanan mücadeleyi Yiğidolar 3-1 kaybetti. Sivasspor, 25 Ağustos günü sahasında oynayacağı maçta rakibine 3 farklı üstünlük kuramaması halinde yoluna UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek. Malmö 18. dakikada Zeidan ile öne geçti. Sivasspor ise 30. dakikada James ile 1-1'i yakaladı. İsveç ekibi, 37. dakikada Christiansen ve 68. dakikada Moisander'in golleriyle temsilcimize 3-1'lik üstünlük kurdu.
Fotoğraf: AA

ZEIDAN'DAN ŞIK GOL

Malmö, temsilcimiz Sivasspor karşısında 18. dakikada 1-0 öne geçti. Ceza sahasındaki Zeidan yerden gelen topu ayağıyla kaldırıp dönerek şık bir vuruş yaptı ve kaleci Muammer'i çaresiz bırakarak topu filelere gönderdi.

ASİST UĞUR, GOL JAMES

Sivasspor rakibinin golüne 12 dakika sonra cevap verdi. Sağ kanattan gelen Sivasspor atağın yönünü sola çevirdi. Sol bek Uğur Çiftçi, kale önündeki James'i çok iyi görerek adrese teslim ortasını gönderdi. Leke James ise çok iyi yükselerek kafa vuruşuyla skoru 1-1'e getirdi.

MALMÖ FRİKİKTEN AVLADI!

36. dakikada Robin Yalçın'ın Birmancevic'e yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü. Tehlikeli yerden kazanılan serbest vuruşta topun başına Malmö'den Christiansen geçti. Sert ve şık vuruşla kaleci Muammer'in kapattığı köşeden topu filelere gönderen Danimarkalı skoru 2-1 yaptı.

KÖŞE VURUŞUNDAN 3'Ü BULDULAR!

68. dakikada Malmö kullandığı kornerden farkı 2'ye çıkardı. Ön direkte yapılan vuruş sonrasında kale önünde yaşanan karambolde Malmö, Moisander ile durumu 3-1'e getirdi.